"Θωρακίζεται" νομικά και πάει για... μάχη η ΑΕΚ

Το νομικό επιτελείο της Ένωσης μελετά παράγραφο παράγραφο το κατηγορητήριο της Λίγκας και "θωρακίζεται" ενόψει της απολογίας την Παρασκευή (10/11). Αισιοδοξούν οι "κιτρινόμαυροι" πως η ομάδα δεν θα κινδυνέψει με αφαίρεση βαθμών, αλλά μόνο με πρόστιμο.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Βαρύ" το κατηγορητήριο κατά της ΑΕΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας που εγκαλείται για τα επεισόδια πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως και για δύο καπνογόνα.

Ανάμεσα στα άρθρα περιλαμβάνεται και η ποινή αφαίρεσης βαθμών, γεγονός "καταστροφικό" για την ΑΕΚ που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ατρόμητο.

Στην Ένωση βασίζονται πως την Παρασκευή θα δικαιωθούν ενώπιον του Πειθαρχικού, καθώς στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται ότι τα δυσάρεστα γεγονότα συνέβησαν στο χώρο πριν τον έλεγχο των εισιτηρίων και πως επίσης τα ΜΑΤ εισήλθαν στη θύρα 35 για να προβούν σε σύλληψη και δεν συνδέουν το γεγονός με τα επεισόδια νωρίτερα.

Η ΑΕΚ έχει ήδη αρχίσει να στήνει την υπερασπιστική της γραμμή και θα βασιστεί στα πραγματικά γεγονότα, όπως τα αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας, πως δηλαδή δεν υπήρξε θέμα βιαιοπραγίας στο εν γένει χώρο του γηπέδου, πράγμα που καταρρίπτει τις προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου αφαίρεσης βαθμών.

Παράλληλα, δεν τίθεται και θέμα φθοράς ξένης περιουσίας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK