Τι είπαν Μπάγεβιτς-Κετσπάγια, ανησυχία για Λέσκοτ!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπάθησαν να αποφορτίσουν τους παίκτες πριν την προπόνηση της Τετάρτης αλλά φαίνεται ότι δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια το κλίμα ήταν σχεδόν ηλεκτρισμένο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά υπάρχει πρόβλημα και με τον Λέσκοτ!

Τι είπαν Μπάγεβιτς-Κετσπάγια, ανησυχία για Λέσκοτ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ήρεμους τόνους κύλησε η επιστροφή της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη την περασμένη Κυριακή από τον Ολυμπιακό με 3-0. Το «παρών» έδωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές εξηγώντας τους ότι και οι ίδιοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Ο Μπάγεβιτς μιλούσε κανονικά στους ποδοσφαιριστές σαν να είναι στις προθέσεις της ομάδας να συνεχίσει με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο (χωρίς να σημαίνει ότι αυτό θα συμβεί σίγουρα στην πορεία) και έκανε μια ομιλία περισσότερο… ενωτική με τόνο παρατήρησης.

«Σε μια ήττα δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Αυτό συμβαίνει και με εσάς. Έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης και πρέπει να το αναλάβετε για να γυρίσουμε πιο δυνατοί μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Δεν έχει χαθεί κάποιος στόχος μας, είμαστε ακόμα στην αρχή.

Πρέπει μαζί με τον προπονητή να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα» ήταν η σύντομη ομιλία του Μπάγεβιτς προς τους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια μίλησε και ο Τιμούρ Κετσπάγια o oποίος κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μπάγεβιτς: «Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Εγώ έχω το μεγαλύτερο. Πρέπει να βρούμε μαζί τι έφταιξε και να το διορθώσουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να καταφέρουμε να γυρίσουμε το κλίμα. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Στην προπόνηση ήταν ορατό πως το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο και κάπως… ηλεκτρισμένο. Η αλήθεια είναι ότι ο Κετσπάγια έχει χάσει ένα σημαντικό μέρος της αποδοχής του στα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της μεταβατικής κατάστασης.

ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΛΕΣΚΟΤ

Αυτό από μόνο του ελλοχεύει αρκετούς κινδύνους για την ΑΕΚ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει χρόνο για περαιτέρω μελλοντικούς προβληματισμούς αφού τα… παροντικά προβλήματα δε λένε να εγκαταλείψουν την «Ένωση».

Συγκεκριμένα σήμερα ήταν η σειρά του Λέσκοτ να ανησυχήσει τα Σπάτα αφού το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο αν μη τι άλλο αγχώνει την ΑΕΚ, εν αναμονή της μαγνητικής.

Μόνο αυτό έλειπε στους «κιτρινόμαυρους» αυτή τη στιγμή, αλλά το θετικό για τον Κετσπάγια (ή όποιον οδηγήσει την ΑΕΚ στη Λάρισα) είναι ότι υπάρχουν λύσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK