Τι ισχύει με τον νέο προπονητή στην ΑΕΚ

Τα μέχρι τώρα δεδομένα στην υπόθεση της αντικατάστασης του Ζοζέ Μοράις στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Τι ισχύει με τον νέο προπονητή στην ΑΕΚ

Mε τα μέχρι στιγμής δεδομένα η ΑΕΚ πάει κανονικά στη Λεωφόρο με τον Ζοζέ Μοράις στον πάγκο της. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό και φαίνεται σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι συνταρακτικό πριν το ματς. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, η διαπίστωση ότι ο Μοράις πρέπει να αντικατασταθεί έχει πλέον επικρατήσει στον σύλλογο και η συγκεκριμένη ιστορία αποτελεί απλά θέμα χρόνου.

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ

Ο μοναδικός λόγος που κρατάει αυτή τη στιγμή τον Πορτογάλο στη θέση του είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει κάποια έτοιμη λύση, διαδικασία η οποία έχει μπει σε λειτουργία τώρα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης όπως όλα δείχνουν θα έχει πιο ενεργό ρόλο στην απόφαση του προπονητή και -όπως φυσικά συνέβη και στις προηγούμενες περιπτώσεις- την τελική επιλογή, με τον ισχυρό άνδρα της "Ένωσης" να στρέφεται σε περιπτώσεις τεχνικών από την Ευρώπη, κυρίως από Γερμανία και Ισπανία. Όπως και να έχει πάντως, οριστική απόφαση για το ποιος θα είναι ο τεχνικός, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει και στο συγκεκριμένο κομμάτι τα πάντα δείχνουν να είναι ρευστά.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟ

Το μόνο που μπορεί κανείς να πει με -σχετική- σιγουριά (γιατί στην ΑΕΚ μπορούν να αλλάξουν τα πάντα σε ένα λεπτό) είναι η κλειδωμένη απόφαση της "Ένωσης" να πορευτεί με ξένο τεχνικό που να του δοθεί πίστωση και για τη νέα σεζόν, εγκαταλείποντας τη σκέψη για Έλληνα υπηρεσιακό τεχνικό μέχρι να βγει η χρονιά. Στην ΑΕΚ καταλήγουν σε μια λογική τύπου Γκουστάβο Πογιέτ, αναζητώντας προπονητή που έχει θητεύσει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο οποίος θα είναι σε θέση να εμπνεύσει εμπιστοσύνη για να επιτευχθεί -επιτέλους- μια μακροπρόθεσμη παραμονή τεχνικού σε έναν από τους πιο ηλεκτρικούς και περίεργους πάγκους του πρωταθλήματος. Στο συγκεκριμένο κομμάτι η "Ένωση" των συνεχόμενων αλλαγών προπονητή στον 1,5 χρόνο μετά την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ έχει πάρει αρκετά χαμηλό βαθμό, με αποτέλεσμα να έχει γενικευτεί η επιθυμία για μια λύση που θα φέρει ηρεμία σε ένα νευραλγικό θέμα για την ομάδα.

ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ

Αυτό που παίζει για την ώρα, πάντως, πέραν από το όνομα του προπονητή, είναι και το χρονικό σημείο που θα προχωρήσει η ΑΕΚ στη συγκεκριμένη αλλαγή, αφού όπως ήρθαν τα πράγματα και δεδομένης της σημαντικής πιθανότητας να πάει με τον Μοράις στη Λεωφόρο, η "Ένωση" αναγκαστικά θα πορευτεί όπως τη βγάλει ο δρόμος μέχρι να έρθει η ώρα για την οριστική απόφαση που θα έχει μεγάλη βαρύτητα για την επόμενη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διέψευσε δημοσιεύματα για Μίτσελ η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK