Τι ισχύει με τους τραυματίες ενόψει Καραϊσκάκη

Η κουβέντα στην ΑΕΚ περιστρέφεται γύρω από το ιατρικό δελτίο αφού οι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και είναι αμφίβολοι για το Καραϊσκάκη, είναι αρκετά σημαντικοί για τα πλάνα του Κετσπάγια.

Τι ισχύει με τους τραυματίες ενόψει Καραϊσκάκη

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, κόντρα σε όσα θα ήθελε να δει ο Κετσπάγια να συμβαίνουν στην ομάδα του αυτή την εποχή, η ΑΕΚ άρχισε να θυμίζει νοσοκομείο λίγο πριν πάει στον πιο σοβαρό αγώνα της μέχρι τώρα στη σεζόν. Τα αγωνιστικά προβλήματα στα Σπάτα ενδεχομένως να αλλάξουν αρκετά στον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί η ομάδα στο Καραϊσκάκη, στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Επέστρεψε και πάτησε χορτάρι ο μασκοφόρος Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος ταξίδεψε την Κυριακή για την Ιταλία, όπου τον εξέτασε ένας εξειδικευμένος γιατρός, ενώ επέστρεψε χθες από τη γειτονική χώρα με την ειδική μάσκα που θα φορέσει στο ντέρμπι, αν όλα πάνε καλά. Με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο «Πετράν» πέρασε από το Ιατρικό Κέντρο, όπου τον εξέτασε ξανά ο γιατρός που τον χειρούργησε την περασμένη εβδομάδα. Η γνωμάτευση αναφέρει ότι η κατάστασή του έχει βελτιωθεί, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για να πει κανείς κάτι με σιγουριά ως προς τη συμμετοχή του στο ντέρμπι, η οποία θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Η αλήθεια είναι όμως ότι συγκεντρώνει ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες πλέον.

Σε ότι έχει να κάνει με τη διάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή δεν τίθεται καν θέμα, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από το γεγονός ότι κατάφερε να προπονηθεί χθες όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και έξω στο γήπεδο κάνοντας (ατομικό) με μπάλα και φορώντας φυσικά την προστατευτική μάσκα.

Δύσκολα τα πράγματα για Αλμέιδα, υπάρχουν πιθανότητες

Η αρχική προσέγγιση των ανθρώπων του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ στην περίπτωση του Αλμέιδα είχε να κάνει με το χαλάρωμα του Πορτογάλου την περασμένη εβδομάδα πριν το ματς με τον Ηρακλή, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί για να είναι έτοιμος ενόψει Καραϊσκάκη. Αυτό έγινε, ο Αλμέιδα νιώθει καλύτερα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι ενοχλήσεις στη μέση δεν τον έχουν εγκαταλείψει ολοκληρωτικά.

Έτσι, ο 32χρονος φορ της «Ένωσης» ακολούθησε και χθες πρόγραμμα θεραπείας στο γυμναστήριο, κάτι που συνιστά καθοριστικές τις επόμενες προπονήσεις. Στην ΑΕΚ τον θέλουν οπωσδήποτε στο ντέρμπι, ο ίδιος θέλει πολύ να αγωνιστεί, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που οι δύο πλευρές αποφασίσουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσης της κατάστασης, η οποία πιθανότατα να κοστίσει μελλοντικά.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη αισιοδοξία για τη συμμετοχή του Πορτογάλου αλλά -τουλάχιστον για την ώρα- δεν μπορεί να θεωρηθεί και «καμένη» η συμμετοχή του, έστω και για κάποιο χρονικό διάστημα.

Σήμερα τα νεότερα για τον Βάργκας

Ενός κακού μύρια έπονται και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ίσα-ίσα που στο θέμα της γκίνιας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… σημαιοφόρος. Ο Ρόναλντ Βάργκας τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρακλή και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στην ανάπαυλα. Η πρώτη διάγνωση αναφέρει κάκωση στον προσαγωγό. Σήμερα ο Βενεζουελάνος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά ως προς το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Χθες πάντως δεν προπονήθηκε ούτε αυτός και η συμμετοχή του στο ντέρμπι θεωρείται αμφίβολη, προσθέτοντας έναν ακόμα πονοκέφαλο στον Κετσπάγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το αφήνει πίσω, βάζει τη... μάσκα και πάει Καραϊσκάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK