Τι συμβαίνει με τον Μπακασέτα

Στην ΑΕΚ περιμένουν να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Τάσος Μπακασέτας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια βιασύνη, η οποία θα θέσει σε κίνδυνο επιβάρυνσης την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Τι συμβαίνει με τον Μπακασέτα
bakasetas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν την ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε με δαπάνη στην πρώην ομάδα του το περασμένο καλοκαίρι, πάνω στον οποίο πόνταραν πολλά οι «κιτρινόμαυροι», όμως ο τελευταίος τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να προσφέρει αυτή τη στιγμή.

O 23χρονος Έλληνας επιθετικός έχει παίξει μέχρι στιγμής στα 7 από τα 10 ματς της ομάδας για το πρωτάθλημα, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθεί τους συμπαίκτες του από την εξέδρα λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στο σημείο κοντά στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα με αφορμή τον τραυματισμό του Μπακασέτα, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά σενάρια και σχόλια που αναφέρονται στο γεγονός, χάνοντας όμως την ουσία αφού συνοδεύονται από εκτιμήσεις που δεν έχουν μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα του «Μπάκα» μπορεί και να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό, χωρίς να σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός δεν εγκυμονεί κάποιους κινδύνους. Όπως ξεκαθαρίζουν, μάλιστα, οι άνθρωποι που έχουν πολύ καλή εικόνα από την πορεία της κατάστασης του επιθετικού της ΑΕΚ, oυδέποτε υπέστη κάποια υποτροπή όπως έχει… κυκλοφορήσει.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ;

Ο λόγος για τον οποίο ο νεαρός επιθετικός της «Ένωσης» ακολουθεί ακόμα ατομικό πρόγραμμα και δεν μπαίνει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, είναι ότι στην ΑΕΚ έχουν αντιληφθεί πλήρως την ιδιομορφία του «ύπουλου» σημείο που νιώθει ενοχλήσεις ο Μπακασέτας. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επιβαρύνουν την κατάστασή του προσπαθώντας να τον εντάξουν σιγά-σιγά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και προκειμένου να τεθεί κατ’ επέκταση στη διάθεση του προπονητή για τους επίσημους αγώνες.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια επίσπευσης της εισόδου του Μπακασέτα στο κανονικό πρόγραμμα ελλοχεύει τον κίνδυνο να μετατραπούν οι ενοχλήσεις που έχει σε σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, κάτι που είναι απευκταίο. Αυτή είναι η αιτία για την οποία στο ιατρικό τιμ της ΑΕΚ πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν την οδό της ήπιας θεραπείας στην περίπτωση του Μπακασέτα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να παραταθεί λίγο η περίοδος κατά την οποία ο παίκτης παραμένει στα… πιτς.

Αυτή τη στιγμή ο «Μπάκα» είναι σε καλύτερη κατάσταση και στην ΑΕΚ περιμένουν να φτάσει το 100% για να τον βάλουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να είναι ξανά διαθέσιμος για τον Μοράις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK