Το δείπνο του Χρήστου Αραβίδη

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το δείπνο του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος έκανε το τραπέζι σε τεχνικό τιμ και συμπαίκτες σε εστιατόριο της Γλυφάδας. Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Όπως είχε υποσχεθεί, ο Χρήστος Αραβίδης έκανε το δείπνο σε κεντρικό εστιατόριο της Γλυφάδας στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ το βράδυ της Παρασκευής (23/9).

Tο παρόν έδωσε φυσικά ο τεχνικός της Ένωσης Τιμούρ Κετσπάγια, ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο τεχνικός διευθυντής Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο υπεύθυνος σκάουτ Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ο επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης μαζί με τον συνεργάτη του Βαγγέλη Γιαννίση.

Ο μοναδικός που έλειψε ήταν ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος βγήκε από το νοσοκομείο την Παρασκευή και αναρρώνει μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο:

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.