Το "δεν σας βλέπω" του Βράνιες στην πράσινη κερκίδα

Η κόντρα του Ογκνιέν Βράνιες με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από το "ζέσταμα" μ' ένα φιλί του Βόσνιου προς την κερκίδα. Πώς κατέληξε όμως είναι άλλου... παπά Ευαγγέλιο αφού ο στόπερ της Ένωσης δεν άντεξε και "απάντησε" τελικά στις προκλήσεις.

Το "δεν σας βλέπω" του Βράνιες στην πράσινη κερκίδα

Άνοιξε... μέτωπο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Ογκνιέν Βράνιες στο κυριακάτικο ντέρμπι της "Λεωφόρου".

Οι δύο πλευρές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν έπαψαν να "προκαλούν" η μία την άλλη. Ο επίλογος όμως ανήκει στον Βόσνιο και στην χαρακτηριστική χειρονομία του στους οπαδούς που καθόντουσαν στην κερκίδα κάτω από τα δημοσιογραφικά του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Το συνέβη; Όταν σκόραρε ο Λιβάγια και ο Καλογερόπουλος έληξε το ματς οι "πράσινοι" ξεκίνησαν να... στολίζουν τον Βράνιες με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Ο Βόσνιος άρχισε την κόντρα αμέσως μετά το επεισόδιο Λόπες - Βιγιαφάνες, με κάποια "γαλλικά" και την ολοκλήρωσε σε τρία στάδια.

Το "δεν σας βλέπω" του Βράνιες στην πράσινη κερκίδα

Πρώτα κάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ηρεμήσουν με τα χέρια του σε στυλ... κάλμα αλά Κριστιάνο, στη συνέχεια παρουσίασε τον εαυτό του και κατέληξε να σηκώσει το δεξί του χέρι, το οποίο τοποθέτησε στο μέτωπό του για να δείξει στους "πράσινους" ότι δεν τους βλέπει. Υποθέτουμε γιατί η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK