Το γήπεδο της ΑΕΚ σε δημόσια διαβούλευση

Σε διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης τέθηκε το γήπεδο της ΑΕΚ, που θα διαρκέσει συνολικά 2 μήνες.

Το γήπεδο της ΑΕΚ σε δημόσια διαβούλευση
Γήπεδο ΑΕΚ INTIME SPORTS

Δύο μήνες απομένουν στην ΑΕΚ για να εκδώσει οικοδομική άδεια, όπως προέκυψε από την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής με την οποία επιβεβαιώνεται ότι η " Αγία Σοφιά" τίθεται σε δημόσια διαβούλευση.

Βάσει κανονισμού, η διαδικασία θα διαρκέσει 45 εργάσιμες ημέρες, ήτοι μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες, θα μπορεί να εκδωθεί οικοδομική άδεια και να αρχίσουν οι εργασίες.

Από πλευράς Ένωσης δεν εκφράζεται καμία ανησυχία ότι κατά τη δημόσια διαβούλευση θα προκύψουν νέα εμπόδια που θα οδηγήσουν σε ανατροπή δεδομένων και ως εκ τούτου έχουν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

"Ανακοίνωση για ΜΠΕ, για το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΝΗΜΗΣ και ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ στη Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της με αρ. οικ. 1649/45/14 ΚΥΑ Υπουργών Εσωτερικών –ΠΕΚΑ (ΦΕΚ 45/Β/2014) ανακοινώνεται ότι:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το με αρ. πρωτ. οικ. 150435/15 έγγραφο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, με:

Α) τίτλο έργου: «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής», κατάταξη στην υποκατηγορία Α1, ομάδα 6η, α/α 16 με είδος έργου: Γήπεδα και Αθλητικές εγκαταστάσεις με κερκίδες (ανοιχτά ή κλειστά)

Β) θέση έργου: Το έργο υπάγεται διοικητικά, Δ.Ε. Νέας Φιλαδέλφειας, Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Π.Ε. Κ.Τ. Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής

Γ) φορέα έργου: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.

Δ) αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή από τη Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Ε) αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία καλείται το κοινό να ενημερωθεί και το ενδιαφερόμενοι κοινό να εκφράσει τις απόψεις του επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης, τη Δ/νση Περιβάλλοντος (Πολυτεχνείου 4, Αθήνα, υποδοχή κοινο: Δευτέρα-Παρασκευή, 9:00-15:00, τηλ.:210-6984302)

ΣΤ) ημερομηνία έναρξης και λήξης δημόσιας διαβούλευσης: 22/07/15-22/09/15

Ζ) ημερομηνίες έναρξης και λήξης προθεσμίας για κατάθεση απόψεων ενδιαφερόμενου κοινού: 23/07/15-2/09/15 στη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής και 3/09/15-23/09/15 στη Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙ.Π.Α.) του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα)

Η) εφημερίδα δημοσίευσης τη «Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών» και linkδημοσίευσης: www.patt.gov.gr.

Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών” στις 22-07-15 με αρ. πρωτ. 147862/15".

News 24/7

24MEDIA NETWORK