Το... λονδρέζικο μπέρδεμα Γαλανόπουλου - Μπάρκα

Αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν πως άνθρωποι της αγγλικής Τότεναμ βρέθηκαν στο ματς ΑΕΚ – Βίντι για να παρακολουθήσουν από κοντά τον "ανεβασμένο" Κώστα Γαλανόπουλο. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα διαφορετικό σενάριο που θέλει τους Άγγλους να τσέκαραν τον MVP Βασίλη Μπάρκα.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη στήλη "Agent Greek" της εφημερίδας "SPORTIME" διαβάζουμε ένα διαφορετικό σενάριο όσον αφορά την επίσκεψη των ανθρώπων της Τότεναμ στο ματς της ΑΕΚ με την Βίντι στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τρίτη.

Το τελευταίο 24ωρο γράφτηκε ότι οι Λονδρέζοι ήρθαν στην Ελλάδα για να τσεκάρουν από... πρώτο τραπέζι πίστα τον Κώστα Γαλανόπουλο, του οποίου η μετοχή βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, στο ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου υποστηρίζεται ότι οι Άγγλοι στη χώρα μας βρέθηκαν για να δουν, όχι τον "Γαλανό", αλλά για να μάθουν τι εστί Βασίλης Μπάρκας.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της πρωταθλήτριας ως προς τους Έλληνες κι αν ισχύει το θέμα της Τότεναμ, τότε ο 24χρονος απέκτησε θαυμαστές και σε άλλη αγορά πέραν της ιταλικής.

Πάντως, η τιμή του "Μπίλι" είναι αδιαπραγμάτευτη από πλευράς Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ δεν πέφτει κάτω από τα 10.000.000 ευρώ για τον MVP της αναμέτρησης με τους Ούγγρους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK