Το μήνυμα της ΑΕΚ για μεταγραφές και ανανεώσεις

Το προσεχές διάστημα φέρνει ματς-πρόκληση στο δρόμο της και για το λόγο αυτό η ΑΕΚ στρέφει εκεί όλο το ενδιαφέρον και όχι στα μεταγραφικά ζητήματα.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΥΑΚΙΡΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΥΑΚΙΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ στη Super League Σουρωτή (πρωτοπόρος) έχει ανεβάσει τη ψυχολογία του κόσμου της και αρκετοί ζητούν από τη διοίκηση να κινηθεί δυναμικά είτε για μεταγραφές είτε για ανανεώσεις συμβολαίων ενόψει Ιανουαρίου, ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ κρατούν χαμηλά τη μπάλα.

"Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι για την ομάδα μας το πιο κρίσιμο με συνεχόμενους καθοριστικούς αγώνες και για τις τρεις διοργανώσεις. Η προσοχή όλων μας, διοίκησης, προπονητή και παικτών είναι στραμμένη αποκλειστικά στα επερχόμενα ματς.

Θα υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος στο μέλλον και για συζητήσεις και για συμφωνίες και για ανανεώσεις. Τώρα το μυαλό όλων είναι μόνο στο γήπεδο χωρίς την παραμικρή διάθεση αποπροσανατολισμού" έλεγαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ, που δείχνουν με αυτό τον τρόπο ότι στο μυαλό όλων είναι τα 7 ματς που ακολουθούν μέσα σε 21 ημέρες και τίποτα άλλο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK