Το παρατράβηξαν οι Βόσνιοι με το νέο συμβόλαιο του Βράνιες

Θέμα και στη Βοσνία έγινε η πολύκροτη υπόθεση της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Ογκνιέν Βράνιες με την ΑΕΚ. Οι συμπατριώτες, βέβαια, του δυναμικού στόπερ το... παρατράβηξαν με τα ποσά!

Έκαναν... Λιβάγια - Αραούχο τον Ογκνιέν Βράνιες οι Βόσνιοι δημοσιογράφοι τοπικής ιστοσελίδας και συγκεκριμένα της "sport.avaz.ba".

Οι συμπατριώτες του δυναμικού στόπερ "τσίμπησαν" όσα γράφονται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες για τη διάθεση της ΑΕΚ να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, και το πήγαν ένα βήμα παραπάνω, προσθέτοντας νούμερα στο ρεπορτάζ τους.

Ποσό, όμως, που έχει ακουστεί και στο παρελθόν όταν ο "Ογκι" ήταν... άτακτος, κάνοντας κοπάνα από την προπόνηση κι αξιώνοντας -όπως αναφέρει ο "κιτρινόμαυρος" μύθος- 700.000 ευρώ ετησίως, χρήματα δηλαδή που αμείβονται οι πιο ακριβοπληρωμένοι της Ένωσης, Λιβάγια και Αραούχο.

Οι Βόσνιοι γράφουν λοιπόν ότι η ΑΕΚ τα έχει προσφέρει τα 700 στον 29χρονο και περιμένει απάντηση...

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.