To προσωρινό πρόβλημα στα Σπάτα και τα έργα βελτίωσης

Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει με… λαμπάδες τις εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο τα έργα γίνονται αυτή την εποχή στα Σπάτα. Σημαντικό εγχείρημα και αυτό -στη δική του κλίμακα- για το κλαμπ, γιατί αφορά τη βελτίωση της καθημερινότητας της ομάδας.

To προσωρινό πρόβλημα στα Σπάτα και τα έργα βελτίωσης
spata

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων γίνονται εργασίες, για να καταρτιστεί πλήρως το κέντρο αποκατάστασης της ΑΕΚ το οποίο θα λειτουργεί σε λίγο καιρό και θα είναι στη διάθεση των ποδοσφαιριστών. Το συγκεκριμένο κέντρο αποκατάστασης θα πληροί όλα τα κριτήρια για να γίνει ανεξάρτητη η «Ένωση» στο συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο η αλήθεια είναι ότι έλειψε τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετά ευτράπελα ζητήματα.

Πρόκειται για μία ανάγκη που θεωρείτο εδώ και χρόνια απαραίτητη για την ΑΕΚ, την οποία επισήμανε και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έπειτα από μια κουβέντα που είχε ο τεχνικός διευθυντής με τους αρχηγούς όπως διαβάσατε πριν από λίγο καιρό στο contra.gr.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Βέβαια οι συγκεκριμένες εργασίες δεν είναι και οι μοναδικές που γίνονται αυτή τη στιγμή στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Βελτιώσεις γίνονται και στο ένα από τα δύο γήπεδα που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα αυτή την εποχή να είναι προς χρήση μόνο το ένα. Η αρνητική συγκυρία έχει να κάνει ότι ο χλοοτάπητας του συγκεκριμένου γηπέδου δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που έχει ένα κόστος στην προετοιμασία της ομάδας, όμως οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει αυτή την ιστορία δουλεύουν εντατικά για να βελτιωθεί η κατάσταση και να ετοιμαστεί το δεύτερο γήπεδο.

ΣΤΟ ΑΛΛΟ... ΕΠΙΠΕΔΟ

Αν η ΑΕΚ κάνει κάτι καλά και με συνέπεια στην προσπάθεια που επιχειρείται από το 2013, τότε αυτό είναι η ενασχόληση με τις υποδομές. Το προπονητικό κέντρο αποτελεί την αθλητική βάση του κλαμπ και αντιμετωπίζεται ως τέτοιο, παρότι είναι σαφές πως τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν λείπουν.

Το επίπεδο που βρίσκονται σήμερα τα Σπάτα είναι περίπου στο 70% πάνω από αυτό που βρισκόταν το 2013 όταν τα αποδυτήρια ήταν πόρτα-πόρτα με τα γραφεία της ΠΑΕ. Το θετικό στην ιστορία είναι ότι η ΑΕΚ ρίχνει εκεί το βάρος και δείχνει τη διάθεση να εξελίσσει συνέχεια το προπονητικό της κέντρο και συνεπώς τη ζωή των ποδοσφαιριστών της (μικρών και μεγάλων). Αν ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο σκέλος του εγχειρήματος με την αγορά του πίσω οικοπέδου και τη δημιουργία γηπέδου και ξενώνων, θα περάσει και στο άλλο, παραπάνω επίπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK