Το τέλος με Πατίτο που άργησε τρεις μήνες

Το "διαζύγιο" της ΑΕΚ με τον Πατρίσιο Ροντρίγκες ήταν όσο αναίμακτο αναμενόταν να είναι. Ο Αργεντινός ήταν "τελειωμένος" από τον Σεπτέμβριο.

Το τέλος με Πατίτο που άργησε τρεις μήνες

Ένα - ένα τ' ανοικτά ζητήματα της ΑΕΚ κλείνουν, χωρίς παρενέργειες μάλιστα για τ' αποδυτήρια.

Το δρόμο του Τρίσταστον (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τη Ραπίντ) πήρε την Παρασκευή ο Πατίτο, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ τους συνεργασίας ύστερα από 1,5 χρόνο.

Μια αποχώρηση που, δεδομένα, δεν εξέπληξε κανέναν, από τη στιγμή που ότι ο 27χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός είχε παίξει εφέτος μόλις 124 λεπτά σε τέσσερα παιχνίδια (δύο πρωταθλήματος, μία κυπέλλου, δύο ευρωπαϊκές).

Ο Πατίτο έψαχνε καιρό τρόπο να φύγει, αφού δεν υπολογιζόταν από τον Μανόλο Χιμένεθ. Είναι γνωστό πως στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη βρήκε πρόταση από την Αυστραλία (Νιούκαστλ Τζετς) και η μεταγραφή του είχε μπει στο τελικό στάδιο μέχρι που χάλασε.

Έμεινε στην ΑΕΚ, αλλά ήταν επί της ουσίας σαν να μην υπήρχε. Φάντασμα...

Η τελευταία εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα έγινε στις 23/11 κόντρα στη Ριέκα στο ΟΑΚΑ (2-2). Τότε που μπήκε αντί του Χριστοδουλόπουλου στο 85'. Πέρυσι αντιθέτως μέτρησε 24 συμμετοχές και 4 γκολ.

Τι έχουμε να θυμόμαστε από τον Αργεντινό; Την ποινή των τριών αγωνιστικών για το εκτός φάσης χτύπημα στον Φιγκέιρας, στο περυσινό Ολυμπιακός-ΑΕΚ, και το best goal σ' εκείνο το 2-2 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK