Το θέμα με Κορδέρο και ο Ζόριτς

Εκτός από τις περιπτώσεις παικτών που πρόκειται να αποκτηθούν από την ΑΕΚ οι οποίες εξετάζονται πιο εκτενώς, υπάρχουν και οι περιπτώσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται, αλλά υπάρχουν στο ρόστερ.

Το θέμα με Κορδέρο και ο Ζόριτς
Κορδέρο-Ζόριτς-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην περίπτωση του Κορδέρο η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει ένα... θέμα, αφού τουλάχιστον στην παρούσα φάση φαίνεται να υπάρχει ένα αδιέξοδο ως προς τη λύση του συμβολαίου του Ισπανού, το οποίο δεν είναι και ελαφρύ.

Κάποια εξέλιξη αναμένεται να υπάρξει με την περίπτωση του Ντάρκο Ζόριτς που και αυτή αποτελεί… σπαζοκεφαλιά για την "Ένωση", η οποία έδειξε (βάσει των πρόσφατων επιλογών της) πως παρότι ο Μαυροβούνιος δεν υπολογίζεται σε πρώτη φάση, δεν παύει να τον υπολογίζει πιο μακροπρόθεσμα.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ... 0 ΣΤΟ 200

Ο Μιγκέλ Κορδέρο ενημερώθηκε πριν από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ότι δεν υπολογίζεται και από τότε προπονείται μόνος του στα Σπάτα.

Το να φύγει δεν φαίνεται να είναι εύκολη υπόθεση, γιατί ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2017, το οποίο του αποφέρει κάτι παραπάνω από 200.000 ευρώ.

Στις επαφές που έγιναν ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Βασίλη Τσιάρτα που εκπροσωπεί τον Κορδέρο, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ενημέρωσε πως δεν υπάρχει διάθεση να καταβληθεί κάποιο ποσό για να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής.

Ο Κορδέρο έχει κάποιες προτάσεις, αλλά καμία εξ αυτών δεν του καλύπτει το μεγάλο συμβόλαιο που έχει φέτος με την ΑΕΚ. Συνεπώς, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό, τουλάχιστον σε πρώτη φάση ο Ισπανός παραμένει στα Σπάτα, προπονείται μόνος του και "κάθεται" στο συμβόλαιο.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το τι ακριβώς θα συμβεί με τον Ντάρκο Ζόριτς. Ο Μαυροβούνιος δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο και να παραχωρηθεί δανεικός όπως πρότεινε η ΑΕΚ, κάτι που τελικά στοίχισε στην "Ένωση" τη μη πραγματοποίηση της απόκτησης του Αλγερινού κεντρικού αμυντικού, Χισάμ Μπελκαρουί, αφού δεν ελευθερώθηκε θέση ξένου.

Το τι ακριβώς θα γίνει με την περίπτωση του Ζόριτς θα διαπιστωθεί στο προσεχές διάστημα, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι η απόφαση για δανεισμό τον αδικεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK