Τζανετόπουλος: "Ανεβαίνει η ψυχολογία μου"

Για την επιστροφή του στα πλάνα του Πογέτ, αλλά και τη ματαίωση της διοργάνωσης του κυπέλλου μίλησε ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

"Σιγά – σιγά παίρνω και πάλι αυτοπεποίθηση και ανεβαίνει η ψυχολογία μου. θα προσπαθήσω όποτε με ξαναχρειαστεί ο προπονητής να είμαι έτοιμος", τόνισε ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA.

Σε ερώτηση για την όχι καλή απόδοση της ΑΕΚ τελευταία στα εκτός έδρας ματς, είπε: "Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά όλοι οι αντίπαλοι βλέπουν απέναντί τους την ΑΕΚ και τα δίνουν όλα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε την εικόνα μας εκτός έδρας, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουν συμβεί πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως επηρεαστήκαμε λίγο από αυτά τα γεγονότα. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στον τελικό, όμως αν είναι να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες. Γι' αυτό και το έχουμε αποδεχθεί".

Σχετικά με το αν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ακόμη κίνητρο, είπε: "Κίνητρο πάντα υπάρχει στους παίκτες. Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ, μέσω των οποίων θέλουμε να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση για να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση". Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, σχολίασε: "Ο Πανθρακικός δεν τα έχει παρατήσει. Πιστεύω ότι θα έρθουν εδώ για να τα δώσουν πάλι όλα και για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Γι” αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!