Βιντεοσκοπημένες προπονήσεις στα Σπάτα και ανάλυση Μοράις

Ο Μοράις και το τιμ του καταγράφουν σε βίντεο τις προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα για να δημιουργηθεί ένα αρχείο που θα βοηθήσει στην εξειδικευμένη προσέγγιση της προπόνησης της ομάδας συνολικά, αλλά και του κάθε ποδοσφαιριστή ατομικά.

Βιντεοσκοπημένες προπονήσεις στα Σπάτα και ανάλυση Μοράις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Zoζέ Μοράις προχώρησε σε μία κίνηση όχι και τόσο συνηθισμένη -τουλάχιστον σε ότι αφορά την ΑΕΚ- η οποία θα τον βοηθήσει περισσότερο στην ανάλυση των ποδοσφαιριστών και της ομάδας στο πλαίσιο της καταγραφής υλικού και ανάλυσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε να καταγράφονται σε βίντεο όλες οι προπονήσεις της «Ένωσης», για να υπάρχει δυνατότητα απομόνωσης υλικού και συνεπώς περισσότερη ευελιξία στο κομμάτι που αφορά τους ίδιους και τους συνεργάτες του. Το σκεπτικό του Μοράις στηρίζεται πως με καταγεγραμμένο το υλικό των προπονήσεων θα γίνει πιο εύκολο να προσαρμοστεί η προπόνηση στις ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, ενώ θα είναι πιο εύκολη η εξαγωγή συμπερασμάτων με μια πιο προσεκτική ματιά, από όσα συμβαίνουν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Εννοείται πως οι συνεργάτες του 51χρονου τεχνικού με πρώτο τον Ισπανό αναλυτή αγώνων, Γκραθία Χιλ έχουν ρίξει το βάρος στο συγκεκριμένο κομμάτι και δουλεύουν πολύ με βίντεο από την πρώτη στιγμή, αλλά το υλικό που είχαν μέχρι τώρα είχε να κάνει με τους επίσημους αγώνες της ομάδας.

Πλέον με απόφαση του προπονητή θα γίνει κάτι παρόμοιο και με τις προπονήσεις, κάτι που σύμφωνα με τον Μοράις και τους άμεσους συνεργάτες του, θα διευκολύνει τη δουλειά τους και κατ’ επέκταση την καθημερινότητα της "Ένωσης" και την πιο εξειδικευμένη δουλειά που θέλει να περάσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK