Βράνιες: "Ο βασιλιάς επέστρεψε!!!"

Πανηγύρισε δεόντως την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ ο Ογκνιέν Βράνιες μέσω του αγαπημένου του Instagram. O Βόσνιος αμυντικός έχρισε τον εαυτό του "βασιλιά" και στα σχόλια έγινε... πανικός με επίκεντρο το μυαλό του, την Ένωση και τον Ολυμπιακό.

Βράνιες: "Ο βασιλιάς επέστρεψε!!!"
vranies

Ο Ογκνιέν Βράνιες επανήλθε στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ έπειτα από τα απανωτά πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε και πήρε συγχωροχάρτι.

Ο Βόσνιος που χειροκροτήθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΑΕΚ - Λαμία, δεν άντεξε και έδειξε εκ νέου τον ενθουσιασμό του για το comeback μέσω του αγαπημένου του instagram.

To μεσημέρι της Κυριακής (28/1) στην επίσημη σελίδα του σκληροτράχηλου αμυντικού "ανέβηκε" μία φωτογραφία με εκείνον να πρωταγωνιστεί φυσικά. Αυτό, όμως, που προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας: " Ο βασιλιάς επέστρεψε! "

Εννοείται πως στα σχόλια, δίπλα, στη φωτογραφία έγινε... πάρτι. Αρκετός κόσμος " έκραξε" τον Βόσνιο που αυτοαποκαλείται " βασιλιάς", άλλοι πάλι αρκέστηκαν στις συμβουλές τύπου:

" Το κεφάλι κάτω και δουλειά " ενώ οι περισσότεροι του τόνισαν στα σχόλια ότι για να εξιλεωθεί μετά την... κοπάνα (ελέω Άντερλεχτ) και το επεισόδιο πριν τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στα ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους".

M.N.

News 24/7

24MEDIA NETWORK