Χαμός στο Περιφερειακό! Δεν συζήτηθηκε το θέμα της ΑΕΚ λόγω... Γραμματικού

Η συζήτηση που επρόκειτο να γίνει στο Περιφερειακού Συμβούλιο για το θέμα της υπογειοποίησης (που σχετίζεται άμεσα με το γήπεδο της ΑΕΚ) δεν έγινε ποτέ λόγω πολύ δυναμικής παρέμβασης των... κατοίκων του Γραμματικού. Επεσε ακόμη και ξύλο μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και κατοίκων του Γραμματικού.

Tο θέμα της υπογειοποίησης οδού στη Νέα Φιλαδέλφεια που έχει άμεση σχέση με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ επρόκειτο να συζητηθεί την Πέμπτη στο περιφερειακό συμβούλιο.

Δεν συζητήθηκε όμως! Αιτία; Η παρέμβαση κατοίκων του Γραμματικού και η απαίτησή τους να συζητηθεί το θέμα του ΧΥΤΑ στην πόλη τους που όμως δεν συμπεριλαμβανόταν στην ημερήσια διάταξη.

Η παρέμβαση μερίδας των κατοίκων του Γραμματικού δημιούργησε μεγάλη ανάστατωση. Μάταια προσπαθούσε ο πρόεδρος του συμβουλίου να τους πείσει ότι το θέμα θα συζητηθεί την 1η Μαρτίου. Ηθελαν συζήτηση άμεσα και επί τόπου.

Και λόγο στο λόγο μερικοί κάτοικοι με φίλους της ΑΕΚ πιάστηκαν στα χέρια και έγινε πανικός προς στιγμήν! Επεφτε ξύλο ακόμη και πάνω στο προεδρείο αλλά και στα έδρανα!

Ελλάς, το μεγαλείο σου! Ολα αυτά υπό την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Θωμά Μαύρου που είχαν σπεύσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να παρακολουθήσουν τη σχετική συνεδρίαση που θα άνοιξε μια για πάντα το δρόμο για την κατασκευή του γηπέδου.

Λόγω των επεισοδίων το περιφερειακό συμβούλιο αναβλήθηκε, γεγονός απολύτως φυσιολογικό μετά από όσα έγιναν.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.