Χιμένεθ: "Επιθετική ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο Μανόλο Χιμέμεθ ανέλυσε τα προτερήματα του Ολυμπιακού, τόνισε πως η διαφορά στη βαθμολογία δεν παίζει κανένα ρόλο στα ντέρμπι και εξέφρασε τον σεβασμό του για τον Πάουλο Μπέντο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ NOVA

Συμφωνεί με την άποψη ότι όταν αρχίζει ένα ντέρμπι δεν μετράει ούτε η βαθμολογική θέση των ομάδων, ούτε η αγωνιστική τους κατάσταση;

"Υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις, γι' αυτό άλλωστε είναι και τόσο όμορφο το ποδόσφαιρο. Εμείς που είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να δουλέψουμε για να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο".

Ένα σχόλιο για τον Πάουλο Μπέντο και την εικόνα του Ολυμπιακού;

"Είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Τρέφω μεγάλο σεβασμό όχι μόνο επειδή είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού. Το ίδιο σέβομαι και τον προπονητή της Βέροιας ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Είμαστε όλοι συνάδελφοι και πρέπει να έχουμε αλληλοσεβασμό. Έχει πολλές αρετές ως προπονητής και ξεχωρίζει".

Ποιο θα λέγατε ότι είναι το πιο "δυνατό" χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού;

"Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιθετική ομάδα. Μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα η οποία σε πολλούς τομείς μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη. Εγώ όμως θέλω να επικεντρωθώ στην εικόνα που θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK