Χιμένεθ: "Μπορεί να μην ήταν πέναλτι, αλλά..."

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραδέχτηκε πως δεν υπήρχε παράβαση στη φάση που η ΑΕΚ πήγε στην άσπρη βούλα και νίκησε τη Λαμία αλλά υπενθύμισε και ένα πέναλτι λίγο νωρίτερα...

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ  (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

"Αυτό που είπα με τον Λιβάγια, ήταν για πόσο καλά δούλεψε. Φαίνεται πως μπορεί να μην ήταν πέναλτι. Πιστεύω πως δεν υπήρχε προδιάθεση από τον διαιτητή να κάνει λάθος.

Όπως πέντε λεπτά πριν, υπήρχε ένα ξεκάθαρο πέναλτι και δεν το έδωσε. Το σίγουρο είναι πως κάποιοι θα ψάξουν δικαιολογίες, κυρίως όσοι δεν έχουν δει, πόσο σκληρά δούλεψε η ΑΕΚ", τόνισε για την επίμαχη φάση ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης, ενώ συνολικά για το ματς στο Περιστέρι, δήλωσε:

"Ήταν ένα ματς δύσκολο λόγω του πως στήθηκε η Λαμία. Όσο τα λεπτά περνούσαν και η κούραση συσσωρευόταν, αυτό δεν ήταν υπέρ μας. Αυτό που περισσότερο μου άρεσε, ήταν πως δεν τα παράτησε ποτέ, να ψάχνει για τη νίκη.

Να συγχαρώ τη Λαμία, διότι μας το έκανε δύσκολο. Μιλήσαμε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας και ξέραμε πως έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα. Ζήτησαν να βγάλουν φιλοδοξία και την έβγαλαν. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε κερδίσει, αλλά πάλι θα ήμουν ικανοποιημένος, διότι προσπαθήσαμε".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK