Χιμένεθ: “Θέλουμε επιθετικό και εξτρέμ...”

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συναντήθηκαν σήμερα για πρώτη φορά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει της νέα σεζόν που περιέχει ευρωπαϊκή εξόρμηση στα... αστέρια. Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την ομάδα του.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ξεκάθαρος ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ στις πρώτες του δηλώσεις με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Ο προπονητής της Ένωσης είπε μεταξύ άλλων πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός παίκτη που αγωνίζεται στα άκρα.

Σχετικά με τις μεταγραφές ο Ισπανός τεχνικός είπε: “ Έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο. Τους έχω ενημερώσει για τους παίκτες που πρέπει να ενισχυθούμε. Ένας επιθετικός σίγουρα, ένας στα άκρα. Η ομάδα να μπορεί να βρει τον καλύτερο παίκτη στην καλύτερη δυνατή τιμή. Θέλω όρεξη και σκληρή δουλειά από όλους”.

Όσον αφορά την ΑΕΚ και την ευρωπαϊκή της εξόρμηση: “Κάναμε καλή προσπάθεια στο δεύτερο γύρο, θέλουμε να τα πάμε καλά και στην Ευρώπη. Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά. Αυτό που έχουμε ως στόχο, κάθε ματς διαφορετικά. Βήμα βήμα θα πάμε και φέτος”.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” ρωτήθηκε και απάντησε και για τον Αλμέιδα: “ Όπως γνωρίζετε τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς. Στην Πορτογαλία ολοκληρώνει την αποκατάσταση του. Αν είναι 100% θα είναι μεγάλη βοήθεια, έχει πολύ μεγάλο βιογραφικό. Αν δεν είναι, θα ψάξουμε άλλη λύση. Ανήκει στην ομάδα, είναι παίκτης μας, τον περιμένουμε στην Πολωνία.

Ερωτηθείς για το στυλ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν τόνισε ότι θέλει μία ομάδα με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Τον Ισπανό επιθετικό ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη: “ Του έδωσα ευκαιρία από την Κ-20. Ωρίμασε στην Γαλλία και έκανε πολύ καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό πέρυσι. Μέχρι να τελειώσει 100% δεν μπορώ να πω κάτι.

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ για τη νέα σεζόν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK