Χιμένεθ: "Ήταν αδύνατο να πάρουμε τον Αραούχο, αλλά..."

Το Radio Marca επικοινώνησε με τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ και τον ρώτησε σχετικά με την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο και το ενδεχόμενο να γυρίσει πίσω στην Ένωση. Τι είπε τεχνικός του "δικέφαλου" για τον επιθετικό και γενικά για τις μεταγραφές. Η απάντησή του σίγουρα χρίζει περεταίρω ερμηνείας.

Χιμένεθ: "Ήταν αδύνατο να πάρουμε τον Αραούχο, αλλά..."

Σύμφωνα με το Radio Marca, στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ και ρωτήθηκε για τον Σέρχιο Αραούχο και τις μεταγραφές της ομάδας του. Ο κόουτς της Ένωσης σημείωσε όπως αναφέρει το ραδιόφωνο ότι θέλει τον Αργεντινό επιθετικό στην ομάδα του, αλλά πρέπει να υπάρχει επίγνωση των περιστάσεων.

" Ο Σέρχιο είναι ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης. Πριν από έναν μήνα ήταν αδύνατο να τον φέρουμε. Περιμένουμε τώρα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου". Μία απάντηση που χρίζει περαιτέρω ερμηνείας προέρχεται από ένα tweet του Μέσου στο οποίο ο Χιμένεθ φέρεται να λέει: "Δεν νομίζω πως η ΑΕΚ θα πληρώσει για οποιονδήποτε παίκτη. Βασικά γιατί δεν μπορεί..."

Στην προκειμένη περίπτωση το Radio Marca δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη την ερώτηση που έγινε στον Χιμένεθ και απάντησε με αυτό τον τρόπο. Δηλαδή επρόκειτο για ερώτηση περί αγοράς του Αραούχο ή άλλου παίκτη με υψηλό κόστος όπως Αργεντινός.

Σχετικά με τον Λιβάγια ο Ισπανός προπονητής είπε: "Έχει έντονο παίκτη, αλλά είναι καλό παιδί. Δεν έχω προβλήματα με τέτοιου είδους παίκτες", τα ίδια είπε και για τον Αραούχο: " Όσο ήταν εδώ ο Σέρχιο δεν είχα κανένα παράπονο."

Χιμένεθ: "Ήταν αδύνατο να πάρουμε τον Αραούχο, αλλά..."
manolo tweet

News 24/7

24MEDIA NETWORK