Η χιονισμένη Αγιά Σοφιά είναι καλύτερη από την έτοιμη

Το χιόνι που έπεσε στην Αττική κάλυψε και τις εγκαταστάσεις στην υπό ανέγερση 'Αγιά Σοφιά' της ΑΕΚ και οι φωτογραφίες από το πάλλευκο γήπεδο είναι εντυπωσιακές.

Το χιόνι που έπεσε σε όλη την Αττική το βράδυ της Δευτέρας ετοίμασε ένα άσπρο τοπίο το πρωί της Τρίτης σε όλη την επικράτεια. Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν ξέφυγε από τον κανόνα, ούτε και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που χτίζεται εδώ και μερικούς μήνες.

Η Αγιά Σοφιά μπορεί να βρίσκεται ακόμη στα μπετά, ωστόσο έχει αρχίσει σταδιακά να παίρνει μορφή. Έχουν σηκωθεί κάποιες κερκίδες και πλέον όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτό που χτίζεται είναι ένα ποδοσφαιρικό στάδιο.

Βέβαια, τόσο καιρό το βλέπαμε στα... γκρι. Τώρα ήρθε η ώρα να το δούμε στα λευκά, αφού το χιόνι είχε καλύψει όλη την εγκατάσταση, με συνέπεια οι φωτογραφίες της Eurokinissi να είναι εντυπωσιακές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo credits: Eurokinissi

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.