Χωρίς Κολοβέτσιο στο Αγρίνιο

Ο Πογέτ δεν πήρε μαζί του στην αποστολή τον Κολοβέτσιο για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Άρης Σοϊλέδης που ταλαιπωρείται από θλάση εκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία.

Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γκουστάβο Πογέτ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή 20 Μαρτίου (15.00 μ.μ.) στο Αγρίνιο.

Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο τιμωρημένος Ελντερ Μπαρμπόσα, όπως και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, αφού ο Πογέτ επέλεξε να πάρει μαζί του τους Τζανετόπουλο και Σβάρνα.

Επίσης, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα πρωταθλήματος, ο Ουρουγουανός τεχνικός επιλέγει να πάρει στην αποστολή και τον 19χρονο Ανδρέα Βλαχομήτρο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

 

Face Control

O Γκρεγκ Πόποβιτς δεν ήθελε ποτέ να κάνει καριέρα

Το Δεκέμβρη του 1996 είχε απολύσει τον προπονητή των Σπερς, για να καθίσει εκείνος στην καρέκλα. Η σοβαρή προϋπηρεσία που είχε ήταν σε κολέγιο της Division III. Εκεί ανακάλυψε ποιος είναι, τι θέλει να κάνει στη ζωή του και πώς να το κάνει. Αυτή είναι η ιστορία του Γκρεγκ Πόποβιτς.