Με απουσίες κόντρα στον Απόλλωνα

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τον Απόλλων Σμύρνης (27/08, 19:00), με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ρόναλντ Βάργκας, Αντρέ Σιμόες και Ροντρίγκο Γκάλο.

Με απουσίες κόντρα στον Απόλλωνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Ρόναλντ Βάργκας και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ροντρίγκο Γκάλο εξακολούθησε θεραπεία, αφού ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε έδειξε μία διάταση στον αριστερό δικέφαλο, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε την 19μελή αποστολή για το αυριανό κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (27/08, 19:00). Πέρα απ' τους τρεις προαναφθέντες τραυματίες, εκτός αποστολής έμεινε κι ο Γιάννης Ανέστης, καθώς προτιμήθηκε ο Ηλίας Βούρας.

Στην αποστολή μετέχουν: Βούρας, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίας, Μανωλάς, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Μπακασέτας, Πλατέλλας, Αλμέιδα, Πέκχαρτ και Αραβίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην Αθήνα ο Χριστοδουλόπουλος
Μίλησε με Λέσκοτ ο Κετσπάγια, προφορική συμφωνία με ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK