Υπερισχύει το καλό σενάριο για Λέσκοτ

Ο Τζόλεον Λέσκοτ δεν θα υποβληθεί τελικά σε αρθροσκόπηση και φαίνεται να υπερισχύει το καλό σενάριο για την περίπτωση του τραυματισμού του.

Ο Λέσκοτ εξετάστηκε την Παρασκευή από τον γιατρό του στο Λονδίνο, ο οποίος τού συνέστησε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης δύο εβδομάδων στο γόνατό του και μόνο αν το πρόβλημα δεν ξεπεραστεί, να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και από τη Δευτέρα θα υπάρξει γραπτή ενημέρωση από τον γιατρό του και επικοινωνία με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ για την περαιτέρω πορεία.

Με τον γιατρό του Άγγλου αμυντικού συμφωνεί πάντως και ο Λάκης Νικολάου. Η εξέλιξη αυτή δίνει προβάδισμα στο... καλό σενάριο, που θέλει τον Λέσκοτ να επιστρέφει στη δράση μέχρι το τέλος του έτους.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.