Υπογράφει ο Κουτσιανικούλης

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πήρε την ελευθέρας από τον Εργοτέλη και συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. H ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Υπογράφει ο Κουτσιανικούλης

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα λάβει 60.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 90.000 το δεύτερο και 120.000 τον τρίτο. Εξάλλου, η συμφωνία περιλαμβάνει αυξημένα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων, ενώ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσής του αν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Ο Λαρισαίος άσος έγινε γνωστός τη διετία 2007-09 φορώντας τα χρώματα του Εργοτέλη, ενώ το καλοκαίρι του 2009 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ έναντι του ποσού του 1,2 εκ. ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, δεν είχε την πορεία που θα ήθελε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στους "κιτρινόμαυρους" δύο χρόνια αργότερα.

Επίσης την Πέμπτη το βράδυ ή το αργότερο την Παρασκευή, η διοίκηση της ΑΕΚ θα καταθέσει την τελική της πρόταση για την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου. Άγνωστο παραμένει ποιος θα καλύψει το κόστος της μεταγραφής (ο Παναιτωλικός αξιώνει 100.000 ευρώ), ίσως όμως ενεργοποιηθει ο Άλκης Φωτίου.

Ο τελευταίος είναι ομογενής που ζει στην Ελβετία, εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και φαίνεται να έχει εκφράσει την επιθυμία εμπλοκής στα μεταγραφικά της "Ένωσης", αγοράζοντας ο ίδιος παίκτες και αποκτώντας ποσοστό των δικαιωμάτων τους.

Από εκεί και πέρα ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο δανεισμού του Άγκον Μεχμέτι. Ο Σουηδός με καταγωγή από το Κόσοβο είναι περιφερειακός επιθετικός και ανήκει στην Παλέρμο. Αν αποκτηθεί θα γίνει ο τρίτος παίκτης άνω των 24 ετών που θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ μετά τους Γιάγκο Φερνάντες και Εμίλιο Φουρτάδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK