Υπογραφές και μπουλντόζες για το γήπεδο της ΑΕΚ

Μπήκε και η πιο σημαντική υπογραφή για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, η οποία θα αρχίσει εν ευθέτω χρόνω.

Υπογραφές και μπουλντόζες για το γήπεδο της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, φέρεται να έκανε πράξη την... υπόσχεσή του και σύμφωνα με πληροφορίες να έβαλε την υπογραφή του για την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, εξέλιξη που ουσιαστικά οδηγεί στην κατασκευή του.

Η υπογραφή Σκουρλέτη ήταν η τελευταία που περίμενε η Ένωση μετά από έναν κύκλο διαβουλεύσεων που διήρκεσε 10 μήνες και συγκέντρωσε σειρά εγκρίσεων και υπογραφών, πριν από την τελευταία του ΥΠΑΠΕΝ.

Από τους "κιτρινόμαυρους" δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση προς το παρόν, ωστόσο εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε θα απομένει μόνο μία υπογραφή για να αρχίσουν τα έργα.

Πρόκειται για την έγκριση της έκθεση οικοδομικής άδειας, η οποία διαρκεί στη χειρότερη περίπτωση δύο μήνες και η ΑΕΚ την περιμένει από τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών, υπηρεσία που υπάγεται επίσης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Όταν ανάψει και αυτό το "πράσινο φως", τότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής του γηπέδου, εκτός απροόπτου δίχως περαιτέρω καθυστέρηση και εμπόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άκης Γεωργίου: Ευκαιρία για μια καινούργια αρχή

News 24/7

24MEDIA NETWORK