Ζητά συνάντηση με τον Δήμο για το γήπεδο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ζήτησε συνάντηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να ζητηθούν τα θέματα που αφορούν τις δύο πλευρές. Μεταξύ άλλων το πάρκινγκ, η ένταξη του έργου στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό και η μεταφορά των σκουπιδιών από το άλσος.

Η «Δικέφαλος 1924» Α.Ε. που έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, ζήτησε συνάντηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να συζητηθούν τα τελευταία θέματα που απομένουν στο διάστημα που απομένει μέχρι την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Στην ΑΕΚ θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να υπάρξει ετοιμότητα από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι τα νέα από το ΚΕΣΑ είναι καλά. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι από τη στιγμή που μπαίνουν στην τελική ευθεία για την έκδοση της άδειας πρέπει να τρέξουν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να μη χαθεί επιπλέον χρόνος σε μια ιστορία που έχει ήδη κάνει -χρονικά- αρνητικό ρεκόρ.

Μεταξύ άλλων στην ατζέντα της συζήτησης θα συμπεριλαμβάνονται η έγκριση της προμελέτης της υπογειοποίησης, η υψομετρική μελέτη και ο εναρμονισμός του έργου στον Δήμο από άποψη κυκλοφοριακού σχεδιασμού. Στο τραπέζι αναμένεται να τεθούν επίσης το θέμα των απορριματοφόρων που εξακολουθούν να βρίσκονται παράνομα στο άλσος σε σημείο που θεωρείται συνοδευτικό του γηπέδου και ζητήματα που αφορούν τις θέσεις στάθμευσης.

Το αίτημα της ΑΕΚ για τη συνάντηση υποβλήθηκε προς τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, υπόψιν του Δημάρχου, Βασιλόπουλου και του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών, Καλαμπόκη. Πλέον αναμένεται η απάντηση του Δήμου και η οριστικοποίηση της συνάντησης.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!