Ζήτησε συγγνώμη ο Αραβίδης!

Ο Χρήστος Αραβίδης ανακάλεσε τα όσα έγραψε την Κυριακή και δήλωσε την πίστη του στην ΑΕΚ και το πρότζεκτ.

Ζήτησε συγγνώμη ο Αραβίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετάνιωσε για την αναταραχή που προκάλεσε εντός της ΑΕΚ ο Χρήστος Αραβίδης με την ανάρτηση που έκανε στην Κυριακή στο facebook. Ο διεθνής επιθετικός, ενεργώντας προφανώς φορτισμένα, εξέφρασε το παράπονό του για τον παραγκωνισμό του από τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά λίγες ώρες μετά ζήτησε συγγνώμη για όλα όσα ακολούθησαν, αφού δεν ήθελε να φτάσει τόσο μακριά το θέμα.

Ο επιθετικός της Ένωσης ανέφερε στην ιστοσελίδα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ: " Αντιλαμβάνομαι ότι με την ανάρτηση που έκανα προκάλεσα τεράστιο θόρυβο και αναστάτωση στην ομάδα μου, κάτι που ήταν και το τελευταίο που θα ήθελα. Στα τρία χρόνια, άλλωστε, που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και ουδέποτε έχω διανοηθεί να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα.

Ασχέτως της όποιας ψυχολογικής πίεσης μπορεί να αισθάνομαι διευκρινίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τον σύλλογο, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο.

Ζητάω συγγνώμη για την χωρίς λόγο αναστάτωση και δηλώνω ότι παραμένω με το ίδιο πάθος στη διάθεση του προπονητή μου προκειμένου να συνεισφέρω όσα μπορώ για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας".

Στην Ένωση ικανοποιήθηκαν με όσα άκουσαν από τον Αραβίδη και δεν έχουν τη διάθεση να τον τιμωρήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Το ότι ο Ούγκο Αλμέιδα ταλαιπωρείται από έντονους πόνους στη μέση και υπάρχουν φόβοι για οσφυαλγία είναι ένας επιπλέον λόγος για να ξεχαστεί γρήγορα ένα ζήτημα που διήρκησε μόνο λίγες ώρες. Η φωτιά που άναψε το ποστάρισμα έσβησε γρήγορα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γι' αυτό "στράβωσε" ο Αραβίδης
Ο Αραβίδης άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK