Ζούλιο Σέζαρ: "Στην καρδιά μου η ΑΕΚ, θέλω να ξαναπαίξω στην Ελλάδα"

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ζούλιο Σέζαρ παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πέρασμά του απ' την Ένωση, τη δημιουργία Ακαδημίας με το όνομα του "Δικεφάλου", ενώ αποκάλυψε πως, παρότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, θα ήθελε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ο Ζούλιο Σέζαρ επέστρεψε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, ύστερα απ' την απόφασή του να ονομάσει τις Ακαδημίες που διατηρεί στο Ρίο σε ΑΕΚ.

Ο πρώην άσος της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη επιλογή του, παραδεχόμενος πως έχει τον Δικέφαλο στην καρδιά του, αφού εκεί πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως, παρότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, θα ήθελε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Δείτε τη συνέντευξη στην εκπομπή "Γκολ χωρίς σύνορα":

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.