Αναδιάρθρωση: Ο Βασιλειάδης έχει μαζί του τον Τσίπρα

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τις τροποποιήσεις στο πρωτάθλημα της Super League και μέρα με τη μέρα πλησιάζουμε στις επίσημες ανακοινώσεις. Δεν αλλάζει κάτι ως προς το πλάνο για πρωτάθλημα 20 ομάδων με 2 ομίλων των 10. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις.

Αναδιάρθρωση: Ο Βασιλειάδης έχει μαζί του τον Τσίπρα
Γιώργος Βασιλειάδης Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI

"Ηρεμία πριν από την καταιγίδα", λέει ο θυμόσοφος λαός. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα στο υφυπουργείο Αθλητισμού σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στη Super League και την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Τα πράγματα είναι γνωστά και τα είχατε διαβάσει πρώτοι στο Contra.gr με αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης προχωρά, με τη σύμφωνη γνώμη του Αλέξη Τσίπρα, σε μεγάλες αλλαγές και πιο συγκεκριμένα σ' ένα μεταβατικό επίπεδο τη νέα σεζόν προκειμένου να προχωρήσει την περίοδο 2019/20 το σχέδιο με τη Super League 1 και Super League 2.

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ

Τα πράγματα δεν έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με το πλάνο του Γιώργου Βασιλειάδη. Σχεδιάζει για τη νέα χρονιά πρωτάθλημα 20 ομάδων, με 2 ομίλους των 10 και έπειτα δύο νέους ομίλους των 10 ομάδων για το πρωτάθλημα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια (ο ένας) και για το ποιοι θα παίξουν στη Super League 1 και 2 (ο άλλος).

Πάνω σ' αυτό δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει το "ok" και το όλο θέμα προχωρά. Τα νέα έχουν να κάνουν σε ό,τι αφορά την πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού να δρομολογήσει άμεσα τις αλλαγές. Και θα το κάνει.

Όπως είναι, πλέον, γνωστό έχουν αρχίσει οι πρώτες επαφές με προέδρους ομάδων της μεγάλης κατηγορίας για να ενημερωθούν για τις επικείμενες αλλαγές και θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στη Football League, αφού με τα νέα δεδομένα εκτός του ΟΦΗ και του Αρη θα ανέβουν η Παναχαϊκή και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός (μαζί με Κέρκυρα και Πλατανιά που δεν θα πέσουν θα συμπληρώσουν τις 20 ομάδες στο νέο πρωτάθλημα).

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η Παναχαϊκή έχει "παγώσει" το θέμα της καταγγελίας που βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα, αφού παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει να δει αν θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για τις περιβόητες διαφοροποιήσεις.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Το δεδομένο τούτη τη στιγμή είναι πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει στις αλλαγές. Το σχέδιο είναι έτοιμο, το επεξεργάστηκε, πήρε την έγκριση από τον Τσίπρα και πάει στα επόμενα βήματα.

Και μη νομίζετε ότι βρίσκεται κλεισμένος σε μία γυάλα και δεν ενημερώνεται για τα όσα γράφονται και ακούγονται. Ξέρει καλά για τις πρώτες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι επικείμενες αλλαγές, είναι απόλυτα προετοιμασμένος για την... υπερασπιστική γραμμή και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Γιατί εκτός των αλλαγών στο πρωτάθλημα και τη δομή του, θα υπάρξουν αλλαγές και στο τηλεοπτικό τοπίο. Θα μπει στο παιχνίδι και η ΕΡΤ. Τα έχετε διαβάσει στο Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK