Αναβολή για Λάρισα – ΠΑΟΚ, στον αέρα το Ηρακλής – Κέρκυρα

Ο χιονιάς που έπληξε την χώρα, έχει αφήσει ακόμη τα σημάδια του στο ποδόσφαιρο... Η Super League ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στην Λάρισα και τον ΠΑΟΚ που είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής (15:00).

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports / ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
ael atromitos EUROKINISSI SPORTS

Ο συνεταιρισμός επικαλείται έγγραφο της διεύθυνσης αστυνομίας Λάρισας που εισηγείται την μη διεξαγωγή του παιχνιδιού ενώ παράλληλα όπως τονίζει λαμβάνει υπόψη “τις καιρικές συνθήκες οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων”.

Να σημειωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος στο AEL FC Arena αλλά και ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου είναι καλυμμένος από χιόνι.

Στο μεταξύ, στον αέρα είναι ο αγώνας του Ηρακλή με την Κέρκυρα και για την τύχη του θα αποφασίσει το Σάββατο το μεσημέρι ο διαιτητής Καραντώνης (Ημαθίας). Ο αγωνιστικός χώρος είναι καλυμμένος από χιόνι ενώ σύμφωνα με έγγραφο της διοίκησης του σταδίου δεν λειτουργεί το νερό καθώς έχουν παγώσει οι σωλήνες. Η Super League δεν μπορεί να αναβάλει το παιχνίδι καθώς απομένουν λιγότερες από 24 ώρες για την έναρξη του και σύμφωνα με τον Κανονισμό δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. Ο διαιτητής όμως, ή θα τον αναβάλει για την Κυριακή την ίδια ώρα (15:00) ή αορίστως.

Εξάλλου, ο αγώνας Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 17:15, θα διεξαχθεί στις 15:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK