Αποκλειστικό: Συνάντηση Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου!

Δεν θα μείνουν στις επαφές, αλλά θα συναντηθούν από κοντά Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Αποκλειστικό: Συνάντηση Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου!

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είναι σαφές πως άναψε το φυτίλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ντέρμπι με διαιτησία, επεισόδια, εισβολή και διακοπή έχουν γίνει πολλά στη χώρα μας. Αυτή τη φορά ένα επεισοδιακό ντέρμπι χρησιμοποιείται ως αφορμή, ως εφαλτήριο εξελίξεων στο πολεμικό μέτωπου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σ'αυτό το πλαίσιο, Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος πρόκειται να συναντηθούν την Παρασκευή (04/03). Οι τρεις άντρες βρίσκονται σε επαφές, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr θα υπάρξει και συνάντηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μελισσανίδης, Αλαφούζος θα βρεθούν σε κοινό χώρο και ο Ιβάν Σαββίδης που απουσιάζει στο εξωτερικό θα συμμετάσχει μέσω skype ή και με κάποιον δικό του άνθρωπο στο χώρο.

Από χθες σας έχει ενημερώσει ο Δημήτρης Κριτής πως Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος όχι μόνο έχουν διαρκείς επαφές, αλλά "για πρώτη φορά αφήνουν τόσο ωμά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα". Κανείς εκ των τριών δεν έχει εκφράση σαφή αντίθεση με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει τη διοργάνωση του Κυπέλλου, όμως ταυτόχρονα κανείς τους δεν έχει υποστήριξει πως του αρκεί.

Οι τάσεις αποχώρησης απ'το πρωτάθλημα

Όλοι τους επιθυμούν εδώ και καιρό ανατροπή του σκηνικού και νοιώθουν πως τώρα είναι η ώρα να πιέσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πως; Αυτό είναι και το ζητούμενο, αυτή θα είναι και η ατζέντα της συνάντησης που πρόκειται να έχουν. Η συμφωνία στο πως θα κινηθούν, ποιες θα είναι οι πράξεις με τις οποίες θα κλιμακώσουν την προσπάθεια την οποία έχουν ξεκινήσει.

Από πέρσι κιόλας έχει συζητηθεί, δημόσια και ιδιωτικά, το ενδεχόμενο της αποχώρησης απ'το πρωτάθλημα, ως μια κίνηση έσχατης πίεσης προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι μάλλον δεδομένο πως αυτή η ιδέα πλέον "παίζει" πιο δυνατά από ποτέ, όμως μένει να αποδειχθεί αν θα υιοθετηθεί ως κίνηση κι απ'τους τρεις. Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος φαίνονται αυτή τη στιγμή πιο "ζεστοί' απ'τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συνάντηση ιδιοκτητών!

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος κάλεσε μία άτυπη συνάντηση όλων των ιδιοκτητών των ομάδων της Λίγκας στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής την προσεχή Τρίτη (08/03), ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής και ποια στάση θα κρατήσουν απέναντι στις αποφάσεις της αθλητικής ηγεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις – Οριστική ρήξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK