Μία ανάσα από Ζαρόπουλο, Βαλλιάνο ο Απόλλωνας

Γεμίζει σιγά-σιγά το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης, αφού ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται κοντά σε Ζαρόπουλο και Βαλλιάνο.

Μία ανάσα από Ζαρόπουλο, Βαλλιάνο ο Απόλλωνας
zaropoulos kasnaferis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως φαίνεται ο νέος εκτελεστικός διευθυντής, Γιώργος Κασναφέρης, είναι πιθανό να φέρει μαζί του από την Ξάνθη και... μεταγραφή. Αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr απο την μανατζερική πιάτσα, ο γκολκίπερ Μιχάλης Ζαρόπουλος είναι πιθανό να φορέσει τα χρώματα της "ελαφράς ταξιαρχίας" τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πέραν όμως, του 25χρονου πορτιέρε που μετά απο μια 4ετία έμεινε ελεύθερος απο την ακριτική ομάδα, ο Απόλλωνας είναι κοντά και στον 28χρονο αριστερό μπακ Βασίλη Βαλλιάνο, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον ΟΦΗ.

Επίσης, δημοσιεύματα θέλουν και τον Αλέξανδρο Κούρο να βρίσκεται κοντά στον Απόλλωνα, μετά το πετυχημένο πέρασμα του την περασμένη από τον Ηρακλή, όπου αγωνίστηκε τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αμυντικός μέσος

Τέλος, ο Γιώργος Κασναφέρης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις επιβεβαίωσε πως οι νεοφώτιστοι προσπαθούν να αποκτήσουν έναν απο τους Τσόρι - Καμπιάσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK