Το "πρώτο αίμα" κατηγορεί πρόεδρο ΠΑΕ για απειλές!

Ο Βαλεριάν Ισμαέλ έγινε και επίσημα ο πρώτος προπονητής από τη Σούπερ Λιγκ που χαιρέτησε πριν την... παρέλαση. Ωστόσο, η φυγή του από τον Απόλλωνα Σμύρνης γίνεται με επεισοδιακό τρόπο, καθώς κατηγορεί τον πρόεδρο της ομάδας ότι τον απείλησε και έκανε παρεμβάσεις στην 11αδα και τις αλλαγές.

"Φωτιές" ανάβει το "tweet" του πρώην πια προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριάν Ισμαέλ.

Ο πρώτος κόουτς που απολύθηκε από τη Σούπερ Λιγκ τη νέα σεζόν έγραψε στο twitter τα εξής: "Η συνεργασία με τον Απόλλωνα Σμύρνης σταμάτησε σήμερα.

Ο πρόεδρος με απείλησε και προσπάθησε να επηρεάσει την αρχική ενδεκάδα, όπως και τις αλλαγές που θα έκανα στη διάρκεια του ματς.

Είναι αδύνατο για μένα να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες..."

Φωτογραφία από την παρουσίαση του Γάλλου στον Απόλλωνα Σμύρνης. Από αριστερά προς τα δεξιά. Κώστας Αρβανίτης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ), Χρήστος Τσέλιος (τέως τεχνικός διευθυντής), Βαλεριάν Ισμαέλ, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (ιδιοκτήτης), Παναγιώτης Χρήστου (εκτελεστικός διευθυντής).

Μάλιστα, στις καταγγελίες που έκανε προς τον πρόεδρο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" τον οποίο δεν ονοματίζει, δεν παρέλειψε να... ταγκάρει Μέσα του εξωτερικού όπως την Bild, το SkySport και το RMC.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ

 

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.