Μαθήματα πολιτισμού από Αρη και Παναχαϊκή!

Ο Αρης δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για τη φιλοξενία στην Πάτρα παρά το γεγονός ότι από το παιχνίδι δεν έλειψε η ένταση (λόγω και της κρισιμότητας).

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα ήταν ντέρμπι και παρά ότι η ένταση δεν έλειψε (λόγω της κρισιμότητας του ματς) οι δύο ομάδες βρήκαν τον τρόπο να κρατήσουν το επίπεδο πολύ ψηλά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης μετά το ματς:  "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Περισσότερο απ' όλους δε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ηρωικούς φίλους της δικής μας ομάδας που αψηφώντας χιλιόμετρα και ταλαιπωρία, βρέθηκαν -και- στην Πάτρα για να την βοηθήσουν.

Συνεχίζουμε μαζί πιο δυνατά μέχρι τέλους για την εκπλήρωση του στόχου μας".

Κάντε τις συγκρίσεις σας με την Superleague και βγάλτε τα συμπεράσματά σας....

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.