Πήγε στον Άρη... τσάμπα & σ' ένα μήνα μπορεί να "φέρει" χρήμα

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ φάνηκε η ποιότητα του Μπρούνο Γκάμα. Ο 30χρονος Πορτογάλος έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητες του όλους τους ποδοσφαιρικούς φαν στην Ελλάδα, ωστόσο στην Ισπανία δεν τον έχουν ξεχάσει καθώς παλιές του ομάδες φέρονται να επιθυμούν την επιστροφή του.

Πήγε στον Άρη... τσάμπα & σ' ένα μήνα μπορεί να "φέρει" χρήμα

Μία εκ των ηχηρών φετινών μεταγραφών του Άρη ήταν ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο 30χρονος Πορτογάλος με το... καλημέρα σας έδειξε πως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με ποιότητα και φινέτσα.

Στην Ελλάδα, ο Γκάμα έκανε αίσθηση σε όλους όσους ασχολούνται με την Σούπερ Λιγκ, ενώ και στην Ισπανία, εκεί που έβγαζε το ψωμί του μέχρι πρότινος δεν τον ξεχνούν, εμπλέκοντας τ' όνομά του με μεταγραφικά σενάρια.

Όπως διαβάζουμε στο " elgoldigital.com" η Αλκορκόν... μετάνιωσε που άφησε τον Μπρούνο Γκάμα να πάει free στον Άρη και τον θέλει πίσω! Το ίδιο συμβαίνει και με την Λα Κορούνια που βάσει του συγκεκριμένου σάιτ ενδιαφέρεται να "επαναπατρίσει" τον πελάτη της "Gestifute".

Ο Πορτογάλος πήγε στη Θεσσαλονίκη ως ελεύθερος, έχει υπογράψει για δύο χρόνια συμβόλαιο, γεγονός που σημαίνει ότι οποιοδήποτε κλαμπ χρειάζεται τις υπηρεσίες του θα πρέπει πρώτα να πληρώσει τον Άρη. Σε λιγότερο από ένα μήνα, λοιπόν, ένας εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, εκτός από γκολ φέρνει και... μνηστήρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK