Πού κολλάει του Μαβράι

Ο Άρης έχει βάλει ψηλά τον πήχη και θέλει τον θηριώδη Αλβανό στόπερ. Μάλιστα υπάρχει και διαμεσολαβητής. Για την ώρα ωστόσο υπάρχει ένα εμπόδιο.

Hamburg's Mergim Mavraj, left, and Dortmund's Marco Reus challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hamburger SV in Dortmund, Germany, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Hamburg's Mergim Mavraj, left, and Dortmund's Marco Reus challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hamburger SV in Dortmund, Germany, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να "ψωνίσει" ποδοσφαιριστή του Αμβούργου, ο Άρης ίσως το κάνει. Ο "Δικέφαλος" βέβαια φλέρταρε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ ο συμπολίτης κυνηγάει την περίπτωση του Μερτζίμ Μαβράι.

Ο διεθνής Αλβανός στόπερ, 32 ετών πλέον, έμεινε ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα, αφού οι σχέσεις με τους επιτελείς είχαν διαταραχθεί και ήταν για ένα 6μηνο ανενεργός, και κοιτάζει τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του. Μία εξ αυτών η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία τού έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας.

Έχε βάλει μάλιστα τον συμπατριώτη του Μίγκνιεν Μπάσα να τον "ψήσει", λειτουργώντας ως ενδιάμεσος.

Σύμφωνα πάντως με το δίκτυο "Telesport", υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, το οποίο ο Μαβράι το μετράει πολύ, δεδομένου ότι πρόκειται για το τελευταίο, επί της ουσίας, καλό συμβόλαιό του.

Ήδη ο Μαβράι έχει απορρίψει προτάσεις από την ιταλική Περούτζια και την ισπανική Λα Κορούνια, κάτι που σημαίνει ότι "πουλάει" ακριβά τον εαυτό του.

Στον Άρη το παλεύουν, αισιοδοξώντας πως θα βρουν τον τρόπο να τον πείσουν. Όπως αναμένεται να συμβεί με Σιώπη και Μαρτίνες που έρχονται από τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK