Πού κολλάει του Μαβράι

Ο Άρης έχει βάλει ψηλά τον πήχη και θέλει τον θηριώδη Αλβανό στόπερ. Μάλιστα υπάρχει και διαμεσολαβητής. Για την ώρα ωστόσο υπάρχει ένα εμπόδιο.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να "ψωνίσει" ποδοσφαιριστή του Αμβούργου, ο Άρης ίσως το κάνει. Ο "Δικέφαλος" βέβαια φλέρταρε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ ο συμπολίτης κυνηγάει την περίπτωση του Μερτζίμ Μαβράι.

Ο διεθνής Αλβανός στόπερ, 32 ετών πλέον, έμεινε ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα, αφού οι σχέσεις με τους επιτελείς είχαν διαταραχθεί και ήταν για ένα 6μηνο ανενεργός, και κοιτάζει τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του. Μία εξ αυτών η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία τού έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας.

Έχε βάλει μάλιστα τον συμπατριώτη του Μίγκνιεν Μπάσα να τον "ψήσει", λειτουργώντας ως ενδιάμεσος.

Σύμφωνα πάντως με το δίκτυο "Telesport", υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, το οποίο ο Μαβράι το μετράει πολύ, δεδομένου ότι πρόκειται για το τελευταίο, επί της ουσίας, καλό συμβόλαιό του.

Ήδη ο Μαβράι έχει απορρίψει προτάσεις από την ιταλική Περούτζια και την ισπανική Λα Κορούνια, κάτι που σημαίνει ότι "πουλάει" ακριβά τον εαυτό του.

Στον Άρη το παλεύουν, αισιοδοξώντας πως θα βρουν τον τρόπο να τον πείσουν. Όπως αναμένεται να συμβεί με Σιώπη και Μαρτίνες που έρχονται από τον Ολυμπιακό.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!