Τέλος (και) ο Πρόμπιερζ

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ συμφώνησε να λύσει τη συνεργασία του με τον Άρη μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΠΑΕ την Πέμπτη το βράδυ.

Τέλος (και) ο Πρόμπιερζ

O Πολωνός προπονητής δεν έφερε αντίρρηση στον οικονομικό διακανονισμό που του προτάθηκε και δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιό του.

Η διάδοχη λύση θα προέλθει από μία αγορά που ο Άρης γνωρίζει καλά, αυτήν της Ισπανίας. Ο επόμενος τεχνικός των "κίτρινων" θα είναι Ισπανός ή Ισπανόφωνος αφού οι λύσεις που δοκιμάστηκαν στο παρελθόν από την Ιβηρική αποδείχθηκαν αποτελεσματικές.

O Πρόμπιερζ κάθισε στον πάγκο του Άρη μόλις για 10 αγώνες, 9 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο. Ο απολογισμός του ήταν 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες εκ των οποίων η τελευταία ήρθε κόντρα στην Κέρκυρα. Ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των σχέσεων του με τον Άρη.

Η σεζόν είχε αρχίσει για τον Αρη με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο. Τα αρνητικά αποτελέσματα ώθησαν τη διοίκηση της ΠΑΕ στην αντικατάσταση του Ελληνα τεχνικού από τον Πρόμπιερζ ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να στεριώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ στον πάγκο του Αρη θα καθίσει ένας εκ των Γιάννη Μιχαλήτσου, Γιώργου Σεμερτζίδη.

"Φοβεροί οπαδοί"

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης που έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του.

Ως ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύλλογο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.

Ο κ. Πρόμπιερζ και οι συνεργάτες του έκαναν την ακόλουθη δήλωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τους φοβερούς οπαδούς της ομάδας για την στήριξη που μας παρείχαν καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που εργαστήκαμε στον Αρη. Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία στο μέλλον».

News 24/7

24MEDIA NETWORK