Χορηγός στη φανέλα η ΔΕΠΑ

Μετά από δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ απέκτησε χορηγό στην φανέλα! Για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα διαφημίζει την ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου) με αντίτιμο που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ και δίνει μεγάλη οικονομική ανάσα στην διοίκηση Ζαγοράκη.
Μετά από δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ απέκτησε χορηγό στην φανέλα! Για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα διαφημίζει την ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου) με αντίτιμο που ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια ευρώ και δίνει μεγάλη οικονομική ανάσα στην διοίκηση Ζαγοράκη. Αρχικά η συμφωνία προβλέπει χορηγία για 1,5 χρόνο με αντίτιμο που φτάνει τα 1,9 εκ. εύρώ, ωστόσο υπάρχει οψιόν που δίνει τη δυνατότητα στην ΠΑΕ να την παρατείνει βάζοντας στα ταμεία της ακόμη 1 εκ. ευρώ.   

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι "η εταιρεία ΔΕΠΑ θα είναι Κύριος Χορηγός Φανέλας και Επίσημος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φετινή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ΔΕΠΑ ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1988, με αποστολή να εισάγει το φυσικό αέριο στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας".

Κανονικά Σνάουτσνερ και Λάκης

Με ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Σνάουτσνερ και Λάκης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα οι Αραμπατζής, Γκονζάλες, Kωνσταντινίδης και Ίλιεφ. O Βαγγελής έκανε θεραπεία. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί Γεωργίου, Κουρδάκης από τη δεύτερη ομάδα.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!