Παρουσίασε τέσσερις... ο ΟΦΗ

Στην παρουσίαση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σφακιανάκης παρουσίασε για λογαριασμό της διοίκησης τους Κώστα Σταυρακάκη, Σίνιτσα Κάγκουλα, Γίοβαν Κοστόφσκι και Αντώνη Πετρόπουλο.

Στην παρουσίαση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σφακιανάκης παρουσίασε για λογαριασμό της διοίκησης τους Κώστα Σταυρακάκη, Σίνιτσα Κάγκουλα, Γίοβαν Κοστόφσκι και Αντώνη Πετρόπουλο.

Οι τέσσερις παίκτες μετά την παρουσιάσή τους, προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις…

Κώστας Σταυρακάκης: "Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα στον ΟΦΗ. Στα δύο χρόνια που απουσιάζω δεν ευχαριστήθηκα ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Φανούρη Βατσινά –φυσικά τα μέλη του Δ.Σ.- και το προπονητή κ. Παράσχος για την ευκαιρία που μου έδωσαν να επιστρέψω στον ΟΦΗ. Νοιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ από την ομάδα που έχω αγαπήσει όσο τίποτε άλλο. Είναι θέμα ημερών η ομάδα μας να ξεφύγει από την θέση που βρίσκεται και να βρεθεί πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Φυσικά στους στόχους μας είναι και η κατάκτηση του κυπέλλου".

Σίνιτσα Κάγκουλα: "Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στον ΟΦΗ. Είναι ομάδα με καλή οργάνωση. Διαθέτει καλούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια η ομάδα θα βρεθεί πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας μου. Στη Βέροια έμεινα μερικές ημέρες αλλά δεν ήταν καλό το συμβόλαιο. Ο ΟΦΗ είναι καλύτερη ομάδα από την Βέροια".

Γιόβαν Κοστόφσκι: "Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο και το προπονητή που μου έδωσαν την ευκαιρία να έλθω στον ΟΦΗ. Ολοι οι άνθρωποι στην ομάδα είναι πάρα πολύ φιλικοί. Είχα πρόταση από άλλη ομάδα, όμως επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί είναι από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και πάντα έχει υψηλούς στόχους. Επίσης διαθέτει καλή οργάνωση, έχει στη δύναμη του καλούς παίκτες και φυσικά η θέση που κατέχει η ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική σε σχέση με τις πραγματικές τις δυνατότητες. Σήμερα είμαι πίσω στη φυσική κατάσταση, όμως είναι θέμα ημερών να φθάσω στο επίπεδο που απαιτεί η ομάδα μου".

Αντώνης Πετρόπουλος: "Ευχαριστώ το πρόεδρο, την διοίκηση και το προπονητή που πιστεύουν σε μένα και μου έχουν δώσει την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα του ΟΦΗ. Υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, όμως εγώ επέλεξα τον ΟΦΗ να συνεχίσω την καριέρα μου, γιατί πιστεύω σ' αυτή την ομάδα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται. Ολοι μας πιστεύουμε ότι είναι θέμα ημερών να ξεφύγει ο ΟΦΗ από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Ο ΟΦΗ πολλούς καλούς παίκτες, που θέλουν να διακριθούν φέτος, ενώ παρέχει υποδειγματικές συνθήκες για δουλειά".

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Παράσχος, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, αναφερόμενος στο παιχνίδι κυπέλλου της ομάδας απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και την άνετη επικράτηση με 5-0, δήλωσε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την άνετη επικράτηση που είχαν επί του Αγροτικού Αστέρα. Αγωνίσθηκαν με σοβαρότητα σε όλο το 90λεπτο και πήραν δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε ορισμένους παίκτες, με αποτέλεσμα η ομάδα μας κατά 55% να είναι διαφορετική σε σχέση με την ενδεκάδα που είχαμε παρατάξει στο ματς της Τρίπολης. Όμως όλα τα παιδιά είχαν πολύ καλή απόδοση και η ομάδα μας πήρε μια άνετη νίκη.

Τώρα στο θεσμό του κυπέλλου θ' αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Όμως δεν μας ενδιαφέρει πλέον το κύπελλο. Σήμερα το μυαλό μας είναι στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε στο Ηράκλειο και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και τους 6 βαθμούς.

Φυσικά πρώτα μας απασχολεί ο αγώνας με την Βέροια. Μια ομάδα που θα αγωνισθεί με σφικτή άμυνα και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Εχουν αντιληφθεί όμως ότι μόνο με σοβαρότητα, μεγάλη προσπάθεια, πάθος, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό μπορούμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

 

Είμαι σίγουρος ότι και στο επόμενο ματς όλα τα παιδιά θα παρουσιάσουν τη σωστή νοοτροπία που χρειάζεται η ομάδα μας".


 

Τέλος, δια στόματος Γιάννη Σφακιανάκη, η ΠΑΕ ΟΦΗ προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

 

"Η διοίκηση πήρε την απόφαση στους αγώνες που απομένουν μέχρι να λήξει το πρωτάθλημα να εφαρμόσει το οικογενειακό εισιτήριο ( δεν περιλαμβάνεται η προσφορά αυτή στους αγώνες με ΠΑΟ και ΑΕΚ). Δηλαδή με ένα εισιτήριο αξίας 15 ευρώ να μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας μας ο πατέρας, η μητέρα και τα παιδιά. Είναι γνωστό ότι η διοίκηση δεν θέλει στις εκδηλώσεις της ομάδας μας καμία ενέργεια που να δημιουργεί το φαινόμενο της βίας. Μετά την καθιέρωση της μαθητικής εξέδρας -είναι μια προσωπική επιθυμία του προέδρου μας- η διοίκηση θέλει να βοηθήσει την οικογένεια να έλθει στους αγώνες του ΟΦΗ".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.