Το κέρδος και η "μαγκιά" του Αβραάμ

Μπορεί ένας παίκτης να μην έχει φορέσει ακόμη την ερυθρόλευκη φανέλα και στα μάτια του κόσμου του Ολυμπιακού, να έχει γίνει... μάγκας; Κι όμως μπορεί. Αποδείχθηκε, στην περίπτωση του Αβράαμ Παπαδόπουλου, που μπορεί να ήταν μία ιστορία που κράτησε για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής.
Γυρίζουμε έτσι πίσω, στεκόμαστε στις εξελίξεις που συνέβησαν και σας μεταφέρουμε την άποψή μας, για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Ολυμπιακό.

Στις τάξεις των "ερυθρολεύκων" εδώ και καιρό, πίστευαν ότι εύκολα ή δύσκολα, τον παίκτη θα τον έπαιρναν. Ότι θα έβρισκαν τη φόρμουλα και τελικά δικαιώθηκαν, αλλά... Χωράει ένα αλλά, απλά γιατί ο Ολυμπιακός μπήκε σε μία διαδικασία άνευ προηγουμένου. Θα πληρώσει τον Άρη 2,5 εκ. ευρώ.Η ερώτηση είναι απλή. Μπορούσε να τον πάρει με λιγότερα; Αξίζει αυτά τα λεφτά ο Αβραάμ; Ξεκινάμε από το δεύτερο. Αν πάει καλά, με την προβολή που θα έχει από τον Ολυμπιακό, μπορεί να τριπλασιάσει το κόστος παραχώρησή τους... Για το αν μπορούσε να τον πάρει με λιγότερα, δυστυχώς, ξεχάστε το. Ο Σκόρδας μυρίστηκε ότι ο Ολυμπιακός "καίγεται", οι ήττες σε περιπτώσεις Ντούσερ, Ντούντα, έβαλαν τη θηλιά στο... λαιμό και τελικά χρειάστηκε να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αξίζουν τόσα λεφτά οι Έλληνες ποδοσφαιριστές; Μεγάλη ιστορία... Γιατί, όμως να μην τα αξίζει ο Αβραάμ και ο Άρης να τα εισπράξει, όταν κάθε ομάδα της Ευρώπης, μπορεί να πουλήσει με τέτοιο κόστος, παίκτη αμφιβόλου... κατάστασης. Στα μάτια του οπαδού του Ολυμπιακού, ο Παπαδόπουλος είναι ο μάγκας, αυτός που με τον τρόπο του, έκανε την ομάδα του να τον παραχωρήσει στους νταμπλούχους. Συμπέρασμα; Ο Σκορδας έκανε τη δουλειά του, ο Αβραάμ το ίδιο κι έμεινε ο… Μπάγεβιτς να γίνει ήρωας!

Για τον Ολυμπιακό, αν μπορούσε κανείς να μιλήσει για κάποιο μειονέκτημα στην υπόθεση, είναι ότι πλήρωσε πολλά. Το θετικό, όμως, είναι ότι έβαλε στο δυναμικό του έναν πολύ καλό Έλληνα ποδοσφαιριστή, που μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει βασικότατο στέλεχος. Ένα ακόμη συν, ότι η ομάδα απέκτησε Έλληνα. Αυτό, γιατί αν βλέπατε τι γίνεται στο Ζέεφελντ με τους ισπανόφωνους, θα καταλαβαίνατε πολλά…

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.