Βατσινάς: "Ολα είναι ψέματα για Πέσιτς"

Διέψευσε κατηγορηματικά ο Φανούρης Βατσινάς τα σενάρια που θέλουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, τον Αλεξάντερ Πέσιτς, να αγωνίζεται φέτος στην Κρήτη ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.
Ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης "Athletic Radio", όπου τόνισε ότι ο παίκτης ήταν ελεύθερος και οι συζητήσεις έγιναν απευθείας με την πλευρά του. Ως εκ τούτου, αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ χωρίς καμία άλλη μεσολάβηση.

"Kάναμε μια σπουδαία μεταγραφή. Ο Αλεξάντερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ και για να διαψεύσω όλους αυτούς που κάθονται και λένε αυτά τα πράγματα θα δημοσιοποιήσω και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Αυτόν τον κύριο που έχουν βάλει δηλώσεις του δεν τον γνωρίζω και ποτέ δεν μίλησα μαζί του. Ο παίκτης όταν μιλήσαμε μαζί του ήταν ελεύθερος. Δεν μιλήσαμε με κανέναν από την ομάδα για την μεταγραφή του".

"Το μόνο άτομο που ήρθαμε σε επαφή μαζί του ήταν ο πατέρας του με τον οποίο συμφωνήσαμε και κλείσαμε την μεταγραφή. Ολα είναι ψέματα και το μόνο που αποσκοπούν είναι να πικράνουν τον υπέροχο κόσμο του ΟΦΗ. Δεν μπορώ κάθε φορά που γράφονται αυτά τα πράγματα να βγαίνω και να τα διαψεύδω. Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια και κάποιοι προσπαθούν να βλάψουν αυτή την ομάδα".

"Οταν ενημερώθηκα για τον παίκτη, συμφώνησα μαζί του και ενώ είχε την ελευθέρας του στο χέρι. Δεν έκανα καμία συμφωνία με την ομάδα του. Πήραμε την υπογραφή του πατέρα του και του ίδιου του ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια προχώρησε η συμφωνία".