Στροφή στη Λατινική Αμερική για τον στόπερ κάνει ο Ατρόμητος

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Βαγγέλη Νάστου έκλεισε μία από τις δύο θέσεις που θέλει να καλύψει στην άμυνα ο Γιώργος Δώνης στον Ατρόμητο. Για να συμπληρωθεί το παζλ, απομένει η απόκτηση ενός καθαρού στόπερ ο οποίος θα είναι ξένος και θα έχει ηγετικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατρόμητος θα αρχίσει να ασχολείται ενεργά από την Τετάρτη με δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από τη Λατινική Αμερική για τις οποίες έχουν ήδη συλλεχθεί κάποιες πληροφορίες. Η έρευνα θα συνεχιστεί και αν οι δύο (ή κάποιους από τους δύο) ποδοσφαιριστές αξίζει τον κόπο, θα πραγματοποιηθεί και ταξίδι ανθρώπου της ομάδας.

To θέμα της απόκτησης του Ηλία Κάμπα αναμένεται να κλείσει σύντομα αφού μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία. Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Δώνη καθώς ο Ελληνας τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι ο 35χρονος στράικερ μπορεί να τον βοηθήσει σε παραπάνω από μία θέσεις στο 4-3-3 που σχεδιάζει. Εκτός από την απόκτηση του Κάμπα πάντως, ο Ατρόμητος δεν αποκλείεται να κινηθεί και για άλλον επιθετικό εφόσον διαπιστωθεί σχετικό κενό στα πρώτα φιλικά.

Αναφορικά με την προετοιμασία, ο Ατρόμητος περιμένει απάντηση από γερμανικό γραφείο για τη διεξαγωγή δυνατών αγώνων στη Γερμανία. Αν οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου δεν πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν, ίσως πάρουν την απόφαση να αλλάξουν τόπο προορισμού ή να παραμείνει στην Ελλάδα.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.