Πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ

Προπόνηση σε δύο γκρουπ, όπως και το πρωινό του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε στο Ιβερντόν, εν όψει του βραδινού φιλικού, κόντρα στη Βασιλεία.
Οι Μάτος, Καραγκούνης, Σιμάο, Σπυρόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος, Καντέ, Βύντρα και Νίνης έκαναν ασκήσεις με μπάλα. Οι Γκαλίνοβιτς και Καπίνος γυμνάστηκαν ξεχωριστά υπό την επίβλεψη του Βασίλη Αλεξούδη.

Πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος αποχώρησε για τα αποδυτήρια ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στη φτέρνα και υποβλήθηκε σε μασάζ. Ο Μουν ξεκίνησε ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα και συνέχισε μόνος του σε ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Υπενθυμίζουμε ότι έχει υποστεί μία κάκωση στην ποδοκνημική από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Νότιο Αφρική.

Μετά το τέλος της προπόνησης έκαναν χρήση πάγου οι Καντέ, Μάτος και Σπυρόπουλος λόγω μυϊκών μικροενοχλήσεων.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.