Ανακοίνωσε Δάρλα ο Ατρόμητος

To τυπικό της μεταγραφής του Φίλιππου Δάρλα τελείωσε την Παρασκευή με την υπογραφή του εξάμηνου συμβολαίου του με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Δάρλα υπό τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Μπρεστ με διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011 και οψιόν αγοράς.

Σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο «Ιατρικό Κέντρο» Περιστερίου και στην συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά την υπογραφή συμβολαίου ο Φίλιππος Δάρλας μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου και δήλωσε τα εξής:

«Ήθελα πολύ να επιστρέψω πάλι στην Ελλάδα και το έκανα χωρίς ενδοιασμό γιατί ήρθα σε μια ομάδα που την γνωρίζω πολύ καλά και είναι βέβαιος για την επιλογή μου. Άλλωστε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Ατρόμητος.

Προσωπικά ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές κι ένας επιπλέον σημαντικός λόγος που επέλεξα τον Ατρόμητο είναι για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο διοικείται από τον κύριο Σπανό αλλά και για το γεγονός ότι γνωρίζω τον προπονητή κύριο Δώνη, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο οι οποίοι μου έδειξαν πόσο με θέλουν.

Ο Ατρόμητος διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, τέλεια οργάνωση και πλέον εκείνο που θέλω είναι «μιλήσω» μέσα στο γήπεδο που είναι ο καθρέπτης του κάθε ποδοσφαιριστή».

Και ο Φίλιππος Δάρλας κατέληξε:«Νομίζω ότι η νέα μου ομάδα έχει πολύ καλή ευκαιρία για να διακριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας και να φθάσει μέχρι το τέλος ενώ στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή».