Επαλέ: "Είμαι πάντα έτοιμος"

Έτοιμος και ανυπόμονος να φορέσει και πάλι την φανέλα του Ηρακλή δήλωσε ο Ζοέλ Επαλέ νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (18/1) κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μεγάλη η απουσία μου. Για μένα είναι σαν χθες που έπαιζα στον Ηρακλή. Μακάρι να πάνε όλα καλά, όπως είχαν πάει και πριν τέσσερα χρόνια. Όταν είχε τελειώσει το συμβόλαιό μου με την Μπόχουμ, ήθελα να γυρίσω, αλλά το καλοκαίρι υπήρχαν προβλήματα με τον Ηρακλή, γιατί δεν ήξεραν τί θα γινόταν με την κατηγορία.

Έκανα υπομονή αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Στο Αζερμπαϊτζάν είχα πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά δεν ένιωθα καλά και ζήτησα να γυρίσω πίσω. Στην αρχή της σεζόν είδα κάποια παιχνίδια του Ηρακλή και μου άρεσε πολύ. Μετά μάθαινα ότι πάει καλά. Στα τελευταία παιχνίδια έπεσε λίγο ο ρυθμός, αλλά αυτό γίνεται στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να αλλάξει τώρα ο ρυθμός", ανέφερε αρχικά ο Καμερουνέζος ενώ τόνισε ότι του έλειψε πολύ η ζωή στη Θεσσαλονίκη.

"Είμαι πάντα έτοιμος. Δεν είμαι άνθρωπος για πολλά λόγια. Η δική μου απάντηση είναι πάντα στο γήπεδο. Την αγάπη του κόσμου τη νιώθω συνέχεια. Έχω φίλους στο facebook και μου το δείχνουν και εκεί. Είμαι χαρούμενος που γυρίζω πίσω για να τα δώσω όλα για τον κόσμο. Μου έλειψε πολύ η ζωή στη Θεσσαλονίκη, η αγάπη του κόσμου.

Γι' αυτό και ήθελα να γυρίσω πίσω και μακάρι να πάνε όλα καλά και να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Στον Ηρακλή νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου".

Την Τετάρτη (19/1) ο Επαλέ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.