Βόμβα Νικολαϊδη στη Superleague: "Πρέπει να μείνουμε εκτός Ευρώπης για 3 χρόνια"

Η σύσκεψη της Superleague που έλαβε χώρα την Μ.Τρίτη είχε μεγάλο ενδιαφέρον από τη στιγμή που βασικό της θέμα ήταν η καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα. Ο Ντέμης Νικολαϊδης δεν μας... διέψευσε, αφού "πέταξε βόμβα" σχετικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η σύσκεψη της Superleague που έλαβε χώρα την Μ.Τρίτη είχε μεγάλο ενδιαφέρον από τη στιγμή που βασικό της θέμα ήταν η καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα. Ο Ντέμης Νικολαϊδης δεν μας... διέψευσε, αφού "πέταξε βόμβα" σχετικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βόμβα που θύμιζε πολύ... Μάργκαρετ Θάτσερ. 

"Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Κανείς δεν ασχολείται με τη βία, αποτύχαμε ως Σούπερ Λίγκα. Με λένε ρουφιάνο επειδή δίνω στοιχεία στην Αστυνομία. Ας υπήρχε λοιπόν ένας ρουφιάνος παραπάνω για να μπει ένα τέλος στη βία. Να βάλουμε βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να το ξαναφτιάξουμε. Πρέπει να μείνουμε τρία χρόνια εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για να λύσουμε τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, να φτιάξουμε τη διαιτησία και να απαλλαγούμε από τη βία", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ανοίγοντας θέμα συζήτησης μέσα στην αίθουσα.

Αρνητικός με την πρόταση του Ντέμη ήταν ο Πέτρος Κόκκαλης: "Είναι μηδενιστικό να λέμε ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Στην αρχή του χρόνου είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά τώρα έχουμε καλή συνεργασία με την αστυνομία. Δεν συμφωνώ ότι πρέπει να μπει βόμβα στο ποδόσφαιρο", είπε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε: "Το θέμα της βίας αφορά τις μεγάλες ομάδες. Η πρόταση του Νικολαϊδη παραείναι γενναία και θέλει συζήτηση και μελέτη. Ετσι και αλλιώς το 2009 θα μειωθούν οι ομάδες που θα παίζουν στην Ευρώπη".

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.