Αρχίζει το πρωτάθλημα. Με πόσες ομάδες όμως;

Η Super League κάνει σέντρα το Σάββατο (10/9) όμως είναι άγνωστο αν Βέροια και Ηρακλής θα καταφέρουν να βγάλουν τη σεζόν. Διαβάστε τα δεδομένα.

Αρχίζει το πρωτάθλημα. Με πόσες ομάδες όμως;
Ηρακλής Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι γεγονός. Μετά από σχεδόν πέντε(!) μήνες έχουμε ξανά σέντρα στο πρωτάθλημα για πολλές ομάδες, που η τελευταία τους επίσημη αναμέτρηση ήταν στα μέσα Απριλίου.

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε βέβαια, οπότε η έναρξη αναμένεται επεισοδιακή. Τα μέτωπα είναι πολλά και αφορούν τη διαιτησία, τη βία, τις δικαστικές υποθέσεις και φυσικά τους συλλόγους που βρίσκονται στον... αέρα.

Την Πέμπτη (8/9) η ΕΕΑ θα εξετάσει την καταγγελία των Τρικάλων κατά της ΠΑΕ Βέροια. Σε αυτή γίνεται αναφορά για εικονική μεταβίβαση των μετοχών από τον Θεόδωρο Καρυπίδη στον Κώστα Παπαδόπουλο και ζητά τον υποβιβασμό της ομάδας, αφού ο πρώτος έχει στην κατοχή του πλέον και τις μετοχές του Άρη.

Και οι δυο πλευρές δηλώνουν... αισιόδοξες για το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση δικαίωσης των Τρικάλων πάντως έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα αναβληθεί η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ολυμπιακό.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η πονεμένη ιστορία με τον ταλαιπωρημένο Ηρακλή. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την μεταβίβαση των μετοχών, αφού η υπομονή παικτών και τεχνικού τιμ έχει φτάσει στα όρια της.

Η περίπτωση του Ιταλού επενδυτή Φάμπιο Μοντεκάλβο έχει κουράσει και πολλοί κάνουν λόγο για φιάσκο. Αν δείξει το χρήμα βέβαια μέχρι την Παρασκευή αλλάζουν τα δεδομένα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK